Sjajna priča stiže nam iz BiH - Na trening "Pincgauerom"!

> 15:38

Sjajna priča stiže nam iz susedne Bosne i Hercegovine gde se fudbaleri iz nižih rangova takmičenja još uvek pripremaju za nastavak sezone.

Naime, reč o poslednjeplasiranom timu federalne Prve lige Bosne i Hercegovine koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i iz toga razlog ekipa nije mogla na pripreme u neke toplije krajeve.

Trener Safet Nadarević, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, čini sve da pomogne svojim igračima, pa je tako za potrebe prevoza ekipe stavio na raspolaganje svog "Pincgauera".

Radi se o lakom transporteru koji se koristi za prevoz ljudi i tereta u najtežim klimatskim i terenskim uslovima. Nadarević je za portal "sportsport.ba" objasnio da je vozilo njegovo i da ga koristi kada ide u lov.

"Udaljenost između stadiona i teretane nije velika, ali meni je žao da igrači idu po snegu, pa sam ih zato sve smestio u vozilo. Ne želim da se prehlade, pazim ih kao svoju decu. Kada bi neko od njih propustio sedam dana treninga, imao bih veliki problem", priznaje Nadarević.

Jedinstvo iz Bihaća trenutno se nalazi na poslednjoj poziciji prvoligaške tabele sa samo 7 osvojenih bodova nakon 15 mečeva.

 

 

 JOŠ SPORTA:

Kežman: Sergej će biti najbolji fudbaler Evrope!  

Bili su saigrači u Partizanu, a sada će ponovo igrati zajedno u Kazahstanu  

Zvezda smanjila cene ulaznica za Malagu, hoće punu dvoranu  

Čelzi zadržava Belgijanca, diže mu platu na 300.000 funti nedeljno