Najbolje za najboljeg!

> 15:46

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći lečenje u Beogradu nastaviće kod ccuvene doktorke Marijane Kovačević, saznaje naš portal. Menadžerska agencija koja brine o napadaču iz Gane u dogovoru sa rukovodstvom crveno-belih odlučilo je da se obrati poznatoj lekarki koja bi trebalo da ubrza njegov povratak na teren. Cilj ljudi iz Crvene zvezde je da Ričmond Boaći bude spreman za prvu utakmicu protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope, koja je na programu 13. februara u Beogradu. Da podsetimo, Ričmond Boaći je povredio list desne noge na pripremnoj utakmici u Turskoj protiv makedonskog Sileksa na početku utakmice, kada su ga sa terena izneli saigrač Ričmond Boaći i maser Ivan Popović.

Marijana Kovačević je po profesiji diplomirani farmaceut, a u lečenju sportista koristi tretman konjske placente koju maže na povređena mesta i koja pomaže oporavak tkiva u rekordnom roku. Prema prvim nalazima lekarskog tima iz Antalije, Ričmonda Boaćija čekala je pauza između dve i četiri nedelje. Posle toga je konsultovana doktorka Marijana koja bi trebalo da ga oporavi za tri puta kraće vreme.

- Jedan sat mog tretmana zamenjuje sedam dana standardnog lečenja oštećenog mišića. To znači da fudbalera kome su predvideli pet nedelja lečenja, ja oporavljam za pet sati. Nema tu mnogo mudrosti, dobre stvari koje daju vrhunske rezultate u suštini su vrlo jednostavne - izjavila je Marijana Kovačević u jednom intervjuu.

U Crvenoj zvezdi se nadaju da će Ričmond Boaći biti spreman za utakmicu protiv ruskog tima u Beogradu, a sigurno za revanš u Moskvi.

Doktorka Marijana Kovačević od aktivnih fudbalera u rekordnom roku lečila je Robina van Persija, Franka Lamparda, Glena Džonsona, Jusija Benajuna, Darija Srnu, Duška Tošića, a od onih koji su u penziji Dejana Stankovića, Marka Pantelića, Ivicu Dragutinovića, Nikolu Žigića, Ivana De la Penju, Adrijana Ilijea, Anatalija Timoščuka...

Piše: Jovan Stanisavljević