Nesvakidašnja scena dolazi iz Engleske

Kada pomislite da ste sve videli – Navijač vršio veliku nuždu na tribinama

> 10:00

Nagledali smo se svega i svačega, internet nam omogućava da budemo svedoci kojekakvih viralnih navijačkih ispada, ali verujte, ovo niste videli do sad...

Naime, jedan navijač Sanderlenda uhvaćen je kako vrši veliku nuždu na svojoj stolici na tribinama u toku utakmice sa Redingom. Redari su reagovali, obezbeđenje ga je izbacilo, ali ovo je stvarno nesvakidašnji potez.

Navijači su ostali u neverici, kada je stvar postala viralna nekoliko svedoka se javilo da pojasni ovaj slučaj. Među njima se nalazio i navijač čije je mesto ispred mladića, i rekao da ovo nije prvi ispad ovog navijača.

-100% se dogodilo. Klinac je bio dva reda iza mene. Bio je nesvestan, možda je uneo još nešto pored pića, tako je delovalo iz očiju. Loše se ponašao i pre nekoliko utakmica kada je spavao na sedištu. Danas je samo spustio pantalone do članaka, čučnuo i izbacio to iz sebe. Svi su se oko njega razdvojili, kasnije su došli redari i odveli ga, napisao je jedan od navijača. 

Reding je slavio na ovom meču, pobedili su domaće sa 3:1 i na taj način nastavili lošu seriju Sanderlenda. ‘Crne mačke’ se sad nalaze na 23. mestu Čempionšipa i ukoliko uskoro ne poprave svoje igre mogli bi da nakon ispadanja iz Premijer lige, ispadnu i iz najjače druge lige na svetu.

 

JOŠ SPORTA:

Delije u četvrtak u korteu od Terazija do „Rajka Mitića“

Senzacija u Bačkoj Palanci, Bačka odolela crveno-belima, Zvezda do boda sa penala

Alfa Romeo saopštio imena vozača u narednoj sezoni Formule 1

Francuz i Amerikanac obeležili 10. Kolo Evrolige