Miličiću se nije svideo boravak u Londonu

Darko Miličić osuo paljbu po "prljavim Englezima"

> 11:52

Bivši NBA as otkriva kako se proveo u Londonu posle utakmice između Arsenala i Zvezde (0:0)

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić ogorčen je načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama.

Bez obzira na nedomaćinski prijem, Miličić kaže da je uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

- Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda - kazao je Miličić za Kurir.

Miličić se osvrnuo na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

- Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli - u dahu je rekao Miličić i nastavio:

- U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Još sporta:

Tandem "Đu-Le" doveo Partizan do trećeg kola kvalifikacija za LŠ!

Pojačanje za pakleni napadački tandem! Fudbaler "Svetaca" odlazi u Nemačku! (FOTO)

Evo ko će posle Runija poneti kapitensku traku "Đavola"!

Čelsi i Real blizu dogovora! Brazilac uskoro na "Stamford Bridžu"!