Kolumna: Željko Vučković

Liga šampiona na Instagramu, ali azijska!!!

> 15:22

Pa, da li je moguće? Samo dan uoči spektakla u Beogradu i prvog meča između Partizana i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona opet je ON tema.

Pa, gde je bio, pa zašto nije došao na trening, pa boli li ga nešto, pa da li je nešto napisao na Instagramu, kome je slao poruke. Saznali smo i da se izvinio treneru, saigračima i upravu i da će, možda, igrati protiv Olimpijakosa.

Hej, čoveče, MOŽDA će igrati!!! U utakmici koju navijači Partizana čekaju godinama, protiv rivala koji je skoro kao Zvezda, ulog je praktično Liga šampiona, a ON, umesto da puca od energije i predvodi ekipu baš kao što je to, ne tako davno, uradio na Marakani, ON igra na Instagramu.

I to neku svoju Ligu šampiona, meni se čini azijsku, imajući u vidu priče o tome gde će nastaviti karijeru. Šteta, i za njega i za Partizan, a bojim se i za srpski fudbal koji čezne za nekim evro uspehom.

E, sad, postoji tu još jedna tema – ko i zašto mu je dozvolio da se tako ponaša? Zašto za njega važe neka druga pravila, zašto baš on može otvoreno da preti čelnicima kluba i da za to ne dobije ni ukor, ne daj Bože neku kaznu?

Da li je to zbog „prokletih“ šest miliona o kojima se priča? Ako je tako, zašto ga ne puste odmah, uzmu pare, ulože u još neko pojačanje, pokriju transfer Sume, možda zadrže Uroša Đurđevića! Ovako, postoje svi preduslovi da ne bude ni tih šest miliona, ni onih dva i po po izlaznoj klauzuli, a ni Lige šampiona.

I još nešto, Leonardo je neosporno odličan igrač za našu ligu, to je demonstrirao prošle sezone, ali Evropa je ogledalo, ali njega, za sada, tu uopšte ne vidimo. Pitanje je da li će i kod nas moći da ponovi prethodnu sezonu, kada mu je baš sve polazilo za nogom.

Dakle, majstore, a to evidentno jesi, smiri se malo na Instagramu, zaigraj protiv Olimpijakosa, imaju crveno-bele dresove (to je već dobar motiv, zar ne?), daj neki gol, obezbedi Partizanu Ligu šampiona ili Ligu Evrope i onda, kako ti, volja – idi i igraju tu azijsku Ligu šampiona.

A navijačima Partizana, biće dobra i ova naša – EVROPSKA.

Još sporta:

"Đavoli" srušili Real! Murinjo izveo rezervni sastav i bacio "Madriđane" na kolena! (VIDEO)

Katalonci u neverici! Nejmar ostao isključivo zahvaljujući savetu najvećeg rivala!

Pike rastužio navijače "Svetaca"! Nejmar ostaje! (FOTO)

Konteova lista sve kraća! Posle četvrtog stiže i peto pojačanje i to iz komšiluka!