Specijalna novogodišnja akcija Supersport365 portala!

> 14:53

Supersport365 je lider u oblasti sportskog informisanja, sa najsvežijim informacijama, analizama, intervjuima i video prilozima na medijskoj sceni među sportskim portalima. Pred novogodišnje i božićne praznike odlučili smo se da sa našim poslovnim partnerima zajednički proslavimo uspešan završetak 2017. godine i doček 2018. godine, uz neverovatnu ponudu koja uključuje 80% na cene oglašavanja na našem portalu.

Ističemo se pre svega ekskluzivnim informacijama iz domaćeg sporta, koje zahvaljujući dobro obaveštenim i pouzdanim novinarima, objavljujemo prvi u Srbiji. Na taj način stekli smo poverenje i popularnost, kod šireg dela publike, koje zanimaju odnosi među našim najvećim klubovima.

O tome koliko smo rado čitani među našom publikom, govore i statistički podaci, da u proseku naš portal na mesečnom nivou ima preko četiri otvorene strane po jednoj sesiji, kao i niska izlazna stopa nakon samo jedne otvorene strane. Sve to prati i čak milion otvorenih strana mesečno.

Mi smo portal koji ne priznaje termine poput cenzure, laži i obmane. Isporučujemo kvalitet, koji naši verni posetioci znaju da cene.

U decembru, januaru i februaru, smo za sve naše oglašivače spremili specijalni promo paket, kako bi isprobali prednosti oglašavanja na našem portalu. Fantastična ponuda koja uključuje 250 hiljada prikaza vaše reklame samo za 18 hiljada dinara, ili specijalni neverovatni popust koji uključuje 500 hiljada prikaza vaše reklame samo za 30 hiljada dinara, možete naći samo na portalu Supersport365.  Ova neverovatna ponuda važi do 28. februara, i uključuje čak 80% u odnosu na redovnu cenu oglašavanja.

Za više informacija obratite nam se na mail office@stecons.rs ili telefon tel +381114072121.

JOŠ SPORTA: 

Tresla se gora rodio se miš - FK Novi Pazar pretnjama prikriva situaciju u klubu!

Muta Nikolić i ''Grof'' Božović zajedno u provodu! (VIDEO)

Zvezda radi punom parom - Mrkela potvrdio pregovore

Pirlo rekao kraj ali Peruanci mu nude ugovor iz snova?