Zlatni dečak rekao Garsiji i Hejniju da provere ugovore zbog kašnjenja plata

Ryan Garcia vs Devin Haney rematch

Golden Boy Promotions je negirao bilo kakve probleme sa isplatama nakon tvrdnji Rajana Garsije i Devina Hejnija oko njihove borbe 20. aprila.

Garsija je objavio na društvenim mrežama da nije dobio obećanu sumu, na šta je Hejni u petak odgovorio ‘isto’. Zlatni dečak je potom objavio užurbano saopštenje koje je ponovio predsedavajući Oskar De La Hoja u kojem je pojasnio situaciju.

„Kao što smo uvek radili sa svim našim borcima, Zlatni dečak je platio Rajanu i Devinu tačno ono što im se duguje po njihovim ugovorima“, rekli su oni.

„Kao i kod svih PPV događaja, prihod dolazi vremenom i dodatne isplate će se snositi kada se dobije više novca. Ako nisu svesni ove иinjenice, nadamo se da su njihovi menadћeri. Ili bi možda Rajan i Devin trebalo da posadaju više pažnje na svoje ugovore nego na njihove feedove na društvenim mrežama.“

Pre nego što je uhapšen zbog navodnog uništavanja svoje hotelske sobe Valdorf Astorija na Beverli Hilsu, Garsija je izjavio: „Nema šanse da su ti brojevi stvarni, ali hajde da brinemo o tome kasnije. Gde je moj novac“, na sugestije par je zaradio oko 85 miliona dolara između njih za ovaj događaj. On je dodao: „Čak i ako vam se ne sviđam, činjenica da nisam primio uplatu za moju borbu je u haosu.

Zlatni dečak deluje nepopustljivo da su platili Garsiji i Hejniju ono što duguju i da će ostatak poslati u dogledno vreme. Međutim, činjenica da je Garsija ponovo bio opijen i da je postavljao neobične tvrdnje na njegove račune mogao bi da bude povod da se neko umeša. Policija je već učinila sve što je radila nakon porodičnog zahteva za proveru socijalne pomoći i žalbe hotela.

Možda bi Zlatni dečak i De La Hoja sada trebalo da pokušaju da uguše aktuelnu divljinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.