Pijan, sa kacigom Rajan Garsija uhapšen zbog divljanja u hotelu vrednom 15k dolara

Ryan Garcia arrested police

Policija je uhapsila Rajana Garsiju zbog nanošenja štete hotelskoj sobi u vrednosti od 15.000 dolara dok je bio opijen na Beverli Hilsu.

Super laka zvezda je marširala od strane policije ispred Valdorf Astorije, gde se sakrio, navodno je pio i izneo divlje optužbe na društvenim mrežama.

Komandir policijske uprave Beverli Hilsa potvrdio je da je Garsija uhapšen u 5.45 sati po lokalnom vremenu nakon što je posustao u svojoj sobi i izašao u hodnik. Garsija je u to vreme nosio kacigu za ono što je moglo da bude njegova lična zaštita.

Garsijin advokat Darin Čavez rekao je TMZ-u: „(Rajan Garsija) je odveden od strane BHPD-a u lokalnu bolnicu na procenu i lečenje i prema našim saznanjima, može biti optužen za opijenost javnosti.“

To je drugi put za nedelju dana da su snage reda posetile Garsiju u hotelu. Policija je prethodno uradila proveru socijalne pomoći na zahtev člana porodice. U izveštajima se navodi da je Garsija postao nezadovoljan kada ga je hotel sprečio da pije dalji alkohol.

Zvezda Zlatnog dečaka je u vožnji rolerkosterom nakon što je njegovo ponašanje od februara pa nadalje izazvalo priličnu uzbunu. Tokom nagomilavanja pobede nad Devinom Hejnijem, Garsija se čudno ponašao preko svojih računa i u javnosti. On je kasnije pružio uveravanja navijačima da je organizovao lažno ponašanje kako bi obuzeo svog protivnika i medije.

Posle pobede u borbi 20. aprila, Garsija je rekao da je sve isplanirao. Međutim, njegovo ponašanje se nastavilo. Situacija je dodatno skrećela zbog dva neuspela doping testa, koji su i dalje u toku. Mogli su da vide Garsiju kako se boksuje do četiri godine.

Garsija je od tada tvrdio da mu nije isplaćen ukupan iznos za borbu. Hejni tvrdi isto.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.