Flojd Mejveder objavio ‘Pretty Boy’ posle kampanje ‘sloboda’

Floyd Mayweather J

Flojd Mejveder je oslobodio J’hon Ingrama posle kampanje neporažene perspektive da mu se dodeli sloboda.

Bokserska legenda je pristala da dozvoli Ingramu da izađe iz njegovog ugovora nakon što je ‘Lepi dečko’ izašao u javnost sa svojim frustracijama što nije dovoljno aktivan.

Ingram je pokrenuo pokret ‘Free J’hon’ na društvenim mrežama koji je izgleda uspeo, s obzirom na nedavno ažuriranje od strane zvezde u lakoj kategoriji.

Rekao je: „Svim mojim pristalicama, bokserskoj zajednici i medijima, srećan sam što mogu da objavim svoje zvanično odvajanje od Mejveder promocija.

„Nemam ništa osim ljubavi i poštovanja prema Flojdu i celoj MP/TMT porodici. Flojd mi je pomogao da započnem profesionalnu boksersku karijeru i cenim njegovo vođstvo.

„Želeo bih da izrazim svu svoju zahvalnost i zahvalnost svakoj osobi i bokserskim platformama koje su me podržale kroz ovaj proces i pomogle mi tako što su mi omogućile da govorim i izražavam svoje mišljenje i zabrinutost.

„Sve što želim je da se borim i pokažem vam sav svoj talenat jer sam gospodin Stvarno šale! – J’hon „Pretty Boy“ Ingram.“

Pošto se samo jednom borio od 2022. godine u borbi koju je sam organizovao, Ingram planira da udari u zemlju trčeći sa novim predstavljanjem. Zbog njegovog očiglednog talenta, neće biti nezainteresovanosti za boksera sa oznakom ‘Sledeći Flojd Mejveder’.

Navijači već pozivaju promotera boksa u meču Edija Herna da potpiše 23-godišnjaka iz Severne Karoline, nakon što je nedavno objavio hapšenje Džalila Heketa.

„Slobodan J’hon je radio. Stavi olovku na papir sa Edijem, i imaće te da boksuješ globalno, iz meseca u mesec. Svetski nivo za tili period“, pozvao je jedan komentator.

Karmel Moton, koji takođe ima sličan moniker, i dalje je pod barjakom Mejvedera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.