Strongmen bokser Eddie Hall uništava dva protivnika odjednom

Eddie Hall poster

Strongmen bokser Edi Hol ušao je u MMA kavez ovog vikenda i nastavio da pobeđuje dvojicu protivnika na mrtvo ime u isto vreme.

Video snimak na kojem se vidi podvig postao je viralan na društvenim mrežama posle konferencije za novinare na kojoj je Hol dobio šamar od jednog od braće Nefati. ‘Zver’ ih je naterala da plate drhtajućim telesnim slemom i nokautom jednog dok je tvrdio pobedu protiv dvojice učesnika od 65 kilograma.

Hol, koji se prethodno borio sa Hafthorom Bjornssonom u bokserskom ringu, iskoristio je svoju sposobnost prstena da obavi posao u Blekburnovu nogu Svetske nakazne borbene lige.

Posle borbe, Hol je rekao: „Imao sam eksploziju. Koga želiš da vidim da se sledeći put borim? Velika Ljubav. Zver.“

Teškaš Džoni Fišer, koji se suočava sa Alenom Babićem u svom sledećem okršaju, garantovao je za Holovu moć štipanja tokom posle toga.

„Edi može ozbiljno da udara. Verujte mi, osetio sam to“, rekao je Fišer, koji je sparingovao sa Holom u okviru priprema za borbu sa Torom.

Drugi komentator je izjavio: „Sledeći put bi trebalo da se boriš sa petoricom odjednom, Edi!“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.