Adrijen Broner pokupio zub posle nokdauna, izgubio na poene

Adrien Broner tooth knockdown Blair Cobbs

Adrijen Broner je pretrpeo sramotan gubitak u petak uveče i morao je da podigne zub posle nokauta Bler Kobs.

Boreći se u Hard Rock Live-u u Seminole Hard Rock Hotel & Casino u Holivudu na Floridi, Broner se drugi put pojavio za godinu i po dana pod promoterom Don Kingom. Uprkos predratnim obećanjima o dominaciji i ozbiljnoj pretnji Kobsu, Broner nije imao odgovor – uglavnom zbog neaktivnosti.

Broner je rano udario u platno i pogledao dole, uočivši zub. Podigao ga je i pokušao da ga preda sudiji pre nego što je izgubio na poene. Posle toga, stari Adrijen Broner nije uspeo da se pojavi.

Kobs je držao nos ispred i borio se na rezultatima. Sudije su se na kraju takmičenja dva puta vraćale sa 97-91 i 96-93.

Sa porazom, Broner je pao na 35-5-1, 24 KO, pošto se Kobs popravio na 17-1-1, 10 KO. Bronerovo drugo kolo je pisanje na zidu do kontinuiranih napora starosedelaca Sinsinatija da prizemlji veliku platu. Kobs je sada u poziciji da zauzme to mesto.

Kobs je u intervjuu rekao: „Nije bilo lako. Čak i nakon što sam ga pratio na tom specijalnom snimku koji ga je povredio, ustao je, bio otporan i nastavio da pritiska napred. Иak je imao i par dobrih snimaka. Jednom me je dobio desnom rukom. Ne mnogo puta je sleteo, ali je sleteo veoma dobro kada je sleteo. Ali Bler „Šmek“ preovlađuje. Ostajem dosledan pritisku sa visokim, niskim, visokim, niskim. Činim sebe što nedostojnijim.“

Diskutujući o svom sledećem potezu, Kobs je dodao: „Video sam nešto na Instagramu. Rajan Garsija je navijao za „AB“, љto je bilo bolno jer sam mislio da smo momci. Ali izvuci svoju devojku iz DM-ova. Moje je vreme. To je Bler „Flair“ Kobs, najuzbudljiviji bokser i narodni šampion. Woo!“

Kandidat u teškoj kategoriji Majkl Hanter pogurao je na 22-1-2, 15 KO na donjem vešu pobedom nad stidljivim Kasijusom Čejnijem. U tuči napred-nazad, Jan Grin je odbranio svoju WBA Continental USA titulu u srednjoj kategoriji protiv Toleda, Roja Barringera iz OH. U međuvremenu, Antonio Perez je ostao neporažen pošto je jednoglasno pobedio Antonija Vilijamsa. Na kraju, De Fon Vilijams je napravio pet prekida od pet, tako što je smaknuo Trevisa Flojda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.