Džejk Pol oseća da su protivnici sa Majkom Tajsonom veoma sumnjičavi

Jake Paul vs Mike Tyson

Džejk Pol je počeo da razmatra nove opcije protivnika dok zdravstveni strah Majka Tajsona ostavlja ogroman znak pitanja nad njegovom bokserskom budućnošću.

Svetske bokserske vesti izvestile su da je preporuka lekara odložila Pol protiv Tajsona zbog rasplamsavanja čira na želucu. Epizoda u kojoj je učestvovao Tajson pogurala je borbu najmanje tri meseca unazad. Međutim, Super Sport razume da je malo verovatno da će Tajson dobiti odobrenje za profesionalno takmičenje zbog čira koji bi mogao da se perforira ako ga udari u stomak.

Portparolka teksaškog Odeljenja za licence i propise Tela Mange obavestila je Super Sport da će pažljivo pratiti Tajsona ako i dalje bude planirao da se bori sa Polom. Međutim, s tim da je borba u ozbiljnoj nedoumici, Pol traži alternativne protivnike za svoj netfliksov debi.

„Džejk Pol i KSI idu napred-nazad posle Džejkovog tvita o tuči između njih dvojice 20.

„Trener KSI kaže da trenutno ima preko 200 funti? Dakle, bez izgovora za teћinu. Hajde da ga vodimo za 20. jul, a onda Pol protiv Tajsona u oktobru ili novembru“, dodao je Pol.

KSI je potom rekao Polu da otkaže borbu sa Tajsonom i suoči se sa njim kasnije tokom godine.

„Već sam se posvađao u avgustu. Umesto da se borite protiv OAP-a (Mike Tyson) krajem godine (niko ne želi da vidi ovo), borite se sa mnom u decembru.“

Pavle je odgovorio: „Upravo sam dao KSI i njegovom čelu priliku ponovo za jul. Rekao je da se bori u avgustu. Kul. Borim se u oktobru ili novembru. Februar je, 200 kg, MSG, NYC. Uradi to, MVP.“

Ne zauzimajući mamac za kruzere, KSI je odgovorio: „Tražio si 185, Džejk. Staračkom domu je poneta opcija. Ovo je samo buka. Ne ћelite da se svaрate. Decembar, hajde da ga pokrenemo u 185. Bez izgovora.“

MVP je takođe naveo: „Džejk Pol trenutno teži od Deontaja Vajldera uoči večerašnje borbe protiv Zilei Džang“, nakon što je Vajlder imao 214 kilograma u porazu od Žanga. Da li će Pol ikada razmotriti „Bronzani bombarder“ je još jedan scenario za fabriku glasina.

Zaključivši svoje dodatne opcije, Pol je rekao: „Džejk Pol protiv KSI i Logan Pol protiv Deđija. Jel sa njim?“

Pre razmene KSI, Pol je izjavio da će razmotriti borbu sa svojim bratom, rvačem SRZ Loganom Polom, što je smešno čak i po Standardima Jutjubera.

Tomi Fjuri ostaje favorit da zameni Tajsona kada njegova medicinska procena bude završena. U najmanju ruku, borba će možda morati da se svede na izložbu sa modifikovanim pravilima kako bi se Tajsonu omogućilo da se takmiči.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.