LIVE Wilder vs Zhang i Hrgovic vs Dubois scorecard

Wilder vs Zhang and Hrgovic vs Dubois
PRENOS UŽIVO

Svetske bokserske vesti pružaju živu ocenu Hrgović protiv Duboe i Vajldera protiv Žanga za 5 protiv 5 glavnih događaja u kojima se nalaze četiri glavna teškaša u Kraljevini Saudijskoj Arabiji.

Deontay Wilder i Zhilei Zhang se bore na vrhunskoj naplati jer nameravaju da otkažu diferencijal težine od 68 kilograma na prvom zvonu. Pobednik borbe biće u redu za veliki okršaj na jesen.

U ko-funkciji vidi se Filip Hrgović, jedini nepobeđeni kvartet, koji se suočava sa Danijelom Duboa za IBF privremenu titulu u teškoj kategoriji. Pobeda za Hrgovića mogla bi da otvori borbu sa Entonijem Džošuom na Vembliju.

Super Sport će postići oba udarca kada se to desi i dati komentare uživo posle svake runde. Pratite rezultate od oko 17h ET, 2 pm PT i 10 pm UK.

Hrgović protiv Duboa scorecard i komentara

HRGOVIC


DUBOA

0


0

HW

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

REZULTATE

POBEDNIK

Wilder vs Zhang scorecard and commentary

VAJLDER


ZHANG

0


0

HW

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

REZULTATE

POBEDNIK

Rezultati u donjem vešu:

Hamzah Sheeraz je pobedio Ammo Williamsa nakon što je ublažio protivnika u sredini runde, pre nego što ga je izbacio u jedanaest. Nik Bol je preuzeo WBA titulu u kategoriji perja u neverovatnom ratu protiv Reja Forda. Posle dvanaest odigranih kola, sudije su postigle skor 115-113 (dva puta) za Bola i 113-115 za Forda zbog podeljene presude.

Vili Hačinson i Kreg Ričards su se upustili u apsorbujući rat u uvodnom meču turnira 5 protiv 5. Deseta runda je bila tribina i nesumnjivo runda tOn Year contender as leather flew, and the pair look spent as they took solid shots. Sudije su karte za Hačinsona 119-109, 117-111, 116-112, ali to nije ispričalo celu priču.

WBA šampion u lakoj kategoriji, Dimitri Bivol, u srednjim rundama je izbacio Malika Zinada. Bivol je ispustio pokojnu, vanserišnu zamenu u prvoj, pre nego što je omekšao protivnika i izbacio ga u šest.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.