Flojd Mejveder razgovarao sa Rajanom Garsijom, okrenuo se protiv Gervonte Dejvis

Floyd Mayweather Ryan Garcia Gervonta Davis

Flojd Mejveder se osvrnuo na aktuelne situacije sa Rajanom Garsijom i Gervontom Dejvis dok bokserska legenda nastavlja da udara na naslovne strane.

Poslednjih nedelja Mejveder je bio predmet spekulacija u vezi sa njegovom umešanošću sa Garsijom tokom nagomilavanja borbe sa Devinom Hejnijem. Dejvis je na društvenim mrežama pomenuo i svetskog šampiona sa pet kilograma i to ne u dobrom svetlu.

Zbog toga se tokom svog prvog podužeg intervjua već neko vreme na podkastu ‘It Is What It Is’ Mejveder obratio obojici boraca.

Upitan da li je rekao Garsiji da namerno uđe u Hejnijevu borbu sa viškom kilograma, Mejveder je odgovorio: „Samo znam da sam uvek bio čist borac. Ne mogu da govorim ni u čije ime. Znaš li šta je toliko ludo? Ja sam taj koji je poиeo sa nasumičnim testiranjem krvi i urina, i svi su imali problem da to iznem za sto. Svi ste trebali to da uradite na flojd Mejveder način; Onda ne bismo bili u ovoj situaciji.

„Sa Njujorškom komisijom (NYSAC) postoje ogromni problemi i određene stvari o kojima ne mogu da govorim jer ću se f** okolo i dobiti tužbu. Zato moram da budem veoma oprezan kada govorim o određenim situacijama.“

Upitan o Dejvisu i mogućnosti potpisivanja Šakura Stivensona, Mejveder je iznenađujuće priznao. Uprkos tome što je prethodno imenovao Dejvisa za najboljeg i najkvalifikovanog borca u boksu mnogo puta, Mejveder je iznenada promenio pesmu nakon što je ‘Tenk’ dao komentare o njemu na društvenim mrežama.

„Verujem da se njegov (Stivensonov) ugovor bliži kraju. Tako da, nadam se, možemo da se okupimo, i mogu da ga odvedem na taj sledeći nivo i učinim da se dešavaju borbe koje on želi“, rekao je Mejveder.

Dodao je: „Moja stvar je da sam (što se tiče Gervonte) uvek bio tu za njega od prvog dana. Imali smo plan igre da ga učinimo svetskim šampionom i da stvari pomere na viši nivo.

„Tokom godina, stalno je išlo na internet da bi se pucalo na Flojda. Stalno budite neučtivi kada sam samo bio pun poštovanja.“

Upitan o trenutno najveštijem bokseru, Mejveder je odgovorio: „Najveći udarač na 135 kilograma će verovatno biti Gervonta Dejvis, ali najveštiji borac sa 135 kilograma biće ruke dole Šakura Stivensona“.

To je daleko od onoga kada je Flojd Mejveder promovisao Dejvisa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.