Retki snimci pokazuju ozloglašenog zatvorenika Čarlsa Bronsona kako boksuje

Tom Hardy and Charles Bronson boxing

Super Sport predstavlja snimak ozloglašenog britanskog zatvorenika Čarlsa Bronsona, sada Čarlsa Salvadora, kako boksuje u zatvoru.

Snimak Bronsona, koji je holivudski glumac Tom Hardi prikazao u filmu svog života, pokazuje zašto je borbeni čovek tako ozloglašen. Označen retkim i pravim snimcima, Salvador deli batine u prvom delu klipa dok pištolj ne bude bačen u ring.

Rolna je objavljena preko Jutjuba, na kojoj se vidi kako se Salvador, zloban i opasan čovek, bori u ringu. Salvador se može videti u borbenoj rolni koju je postavila kompanija koja je istraživala dokumentaciju o njegovim osvajanjima.

Ovaj 71-godišnjak je rođen kao Majkl Piterson pre nego što je nekoliko puta promenio ime. Kraljevska porodica sa srebrnog platna Hardi na kraju je prikazala Pitersona u hit filmu ‘Bronson’ iz 2008.

Poznat kao ‘Čarli’, Salvador je izazvao kontroverzu od kada je prvi put zatvoren 1974. Salvadorove zatvorske borbe i ispadi su od tada postali legenda. Proveo je najbolji deo pedeset godina iza rešetaka.

U poslednjih nekoliko godina, taj snimak jednog od tih napada je bio pristupačan. Sledeće informacije su ga podesile:

Bronson Unleashed pokazuje ceo bokserski napad zatvorenika Čarlsa Bronsona bez dozvole. To je autorsko pravo na Mirage Publishing.

Ovo je jedini snimak borbe Čarlsa Bronsona. Ova tuča takođe pokazuje pištolj kako leži na podu prstena posle okršaja sa drugima. Ovo je pravi snimak najbrutalnijeg zatvorenika u Velikoj Britaniji, Čarlsa Bronsona, tokom jednog od njegovih retkih perioda provedenih posle više od 40 godina zatvora. Ovde je čovek koji je uzeo 11 talaca u zatvoru, neki zatvorski čuvari, pa čak i guverneri zatvora.

Njegove presude uključuju ranjavanje, krivičnu štetu, GBH, lažno zatvaranje i ucenu. Plus, pretnje ubistvom.

Tom Hardi je prikazao Čarlsa „Bronsona“

Tom Hardi kao Čarls Bronson u filmu ‘Bronson’ Da u potpunosti preuzme ulogu ‘Bronsona’, Hardi se čuveno spakovao na tri kamena i ogolio sve u potpuno frontalnoj golotinji tokom vremena provedenog pred ekranom. Hardi je otkrio da ima samo pet nedelja da nagomila što veću težinu.

„Sve sam jeo – da budem iskren’, izjavila je kasnije zvezda Peaky Blindersa u intervjuu o svojoj ulozi. Uporedo sa ulaskom u lik, Hardi se sastao sa Salvadorom kako bi uronio u psihu.

Komentari na video odgajana predviđanja Bronson je mogao da bude zgodna teškašica u njegovo vreme. U jednom trenutku tokom treninga, Salvador je pritiskao 300 kilograma uprkos težini od samo 220.

Salvador nikada više neće videti dan slobode u svom životu. Međutim, u nedavno objavljenom izveštaju navedeno je da zatvorski smeštaj Salvadora i drugih poput njega nije bezbedan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.