Dijaz protiv Masvidala: Novi datum i mesto održavanja ‘daje više vremena za obuku’

Nate Diaz vs Jorge Masvidal press conference

Fanmio danas najavljuje da će predstaviti blokbaster četvrtog jula i pokloniti fanovima krunski dragulj na prazničnom borbenom sportskom kalendaru isporučivši profi bokserski obračun između Nejta Dijaza i Horhea „Gamebred“ Masvidala na novi datum u subotu, 6. jula uživo iz Honda Centra u Anahajmu u Kaliforniji.

„POSLEDNJI ČOVEK KOJI STOJI: DIJAZ PROTIV. MASVIDAL“ treba da obezbedi vatromet četvrtog vikenda u julu, što je prvi put da će dve UFC superzvezde ići od pete do pete u profi bokserskom prstenu. Dijaz protiv Masvidala biće vrhunac rasporeda borbenih sportova četvrtog jula i biće podržan uzbudljivom nedeljom pred-borbenih događaja i za navijače i za medije.

„Pobedio je u prvoj borbi, ali sam se vratio po još. Tako da je to ono što iskače“, rekao je Dijaz. „Ovo je nova borba i ovde sam da pobedim. O tome se radi. Boriću se protiv bilo koga u bilo kom borbenom sportu. Posvađali smo se i moramo sve da rešimo 6.

„Naš novi datum 6. „Borba četvrtog jula je odlična za navijače. Mnogo vatrometa u ringu i van njega. Moji pucnji жe biti kao oni, razneжu Nejta u lice. Uništiću ga te noći, samo ti sačekaj i videćeš.“

„Nova subota, 6. jul, stavlja događaj na istorijski i patriotski vikend u Honda centru u Anahajmu, u Kaliforniji, za sve ljubitelje borbe u kojima će uživati tokom ovog velikog praznika“, rekao je generalni direktor Fanmio Solomon Engel. „Nejt Dijaz protiv Horhea Masvidala 2 biće veoma takmičarski i uzbudljiv nastavak pošto oba borca naporno treniraju u svojim kampovima kako bi napisali definitivno sledeće poglavlje u svom rivalstvu. Ljubitelji borbe neće biti razočarani“.

Dolazi za petama 4 jula, i pokazuje dva velika američka borca u Dijazu i Masvidalu, „POSLEDNJI ČOVEK KOJI STOJI: DIJAZ VS. MASVIDAL“ obećava da će nastaviti da isporučuje vatromet patriotskim večerima boksa 6.

Pretprodajne ulaznice za događaj uživo počev od samo 55 dolara (plus primenljive takse i takse) biće dostupne SUTRA, utorak, 14. maja od 10:00 časova PT do 22h PT. Prijavite se za pretprodaju u Fanmio.com/Fight.

Ograničen broj VIP paketa takođe će biti dostupan počev od 1.750 dolara. Paketi, koji uključuju najbolja sedišta pored ringa, all-inclusive gostoprimstvo u ekskluzivnom Impact Club-u Honda Centra, prilika da zakoračite u ring nakon borbe, VIP pristup vagama i još mnogo toga.

Javna prodaja počeće u sredu, 15. maja u 10:00 časova PT sa ulaznicama koje su dostupne preko Tiketmastera.

Fanmio će predstaviti događaj u saradnji sa Diaz’s Real Fight Inc. i Masvidal’s Gamebred Boxing Promotions.

Borba u lakoj kategoriji od 10 kilograma od 175 kilograma je glavna vest koja je sada dostupna za pred-porudžbinu u FANMIO.com/ppv i FANMIO.com/DiazVsMasvidal za 79,99 dolara. Fanovi takođe mogu da kupuju preko Fanmio aplikacije, koja je globalno dostupna putem pametnih televizora i mobilnih uređaja preko Apple iOS i TVOS uređaja, Android Mobile, AndroidTV, Roku, FireTV, Vizio Smart TV, Google TV i Chromecast.

Tokom svojih karijera, Dijaz i Masvidal su činili tri od 10 najprodavanijih događaja u istoriji UFC-a, sa preko 10 miliona kupovina koje se plaćaju zajedno tokom svojih karijera.

Na njihovom prvom susretu Masvidal je odneo kući inauguracioni UFC BMF pojas za titulu, Dijaz je inspirisao pojas na osnovu njegove stalne tvrdnje da ih je stil koji on i Masvidal donose napred učinio „lošim“ u igri. Borba se prerano završila u očima mnogih, jer je posekotina preko Dijazove obrve rezultirala TKO za Masvidala. Sa rezom koji vodi do nezadovoljavanja, 6.

**Navijačima koji su kupili karte za prvobitno zakazani datum borbe biće izdat povraćaj novca sa prvobitne tačke kupovine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.