Chavez Jr. vs Till, Sylve vs Schofield on Paul vs Tyson undercard

Paul vs Tyson undercard

Donji veš Pola protiv Tajsona nabujao je za 20. jul na AT&T stadionu u Teksasu sa dvostrukom objavom sa Netfliksa.

Najvrednija unapređenja radila su iza kulisa na dodavanju novih konkursa na predlog zakona, na vrhu su Džejk Pol protiv Majka Tajsona i Kejti Tejlor protiv Amande Serano II. Ono što su smislili sa lišćem su oprečna osećanja.

„Paul vs. Tyson & Taylor vs. Serrano undercard announcement. Dve najtoplije, neporažene perspektive u igri: 🇺🇸 H2O Silve protiv 🇺🇸 ‘Kid Ostina’ Flojda Šofilda i borba za iskupljenje: Svetski šampion bokser protiv UFC zvezde u Huliju Cezar Čavez junior protiv Darena Tila“, objavili su. Sledi još borbi. Ostanite uz nas.“

Sa jedne strane, zapanjujuća borba između dve mlade perspektive, Eštona Silvea i Flojda Šofilda, očara bokserske ukuse. Nasuprot tome, okršaj bivšeg WBC šampiona srednje kategorije Hulija Cezara Čaveza juniora i bivše UFC zvezde Darena Tila rađa više pitanja nego odgovora.

Čavez mlađi je nedavno patio od mentalnih problema zbog kojih je policija zvala da interveniše. Otac Hulio Cezar Čavez, sa kojim se Super Sport sastao prošle nedelje u Las Vegasu, izneo je bojazan za svog sina pre četiri meseca.

Čavez stariji, koji se pojavio na Bromeando con los Rivera, rekao je: „Žao mi ga je (mog sina) jer su mu deca mala i on ne uživa u njima.

„Boli me što će poludeti. Boli me što će imati nezgodu vozeći u (rano vreme) ujutru punom parom i da će imati srčani udar od svih tableta koje popi.

„To je veoma bolno za mene jer su (moja) deca nešto drugo. Najveća muka koju osećam je to što imam svoje klinike za zavisnost, ne mogu da mu pomognem.“

Da li bi Čavez junior trebalo da bude u ringu šest meseci posle takve epizode na redu je za znatnu debatu, u međuvremenu, Silve protiv Šofilda je dodatak za zalivanje usta.

Pol protiv Tajsona se dešava 20. jula, slobodan je za emitovanje za pretplatnike Netfliksa, a sada ima dve izuzetne borbe da podrža ono što bi mogao da bude razočaravajući glavni događaj.

Stavovi izneti u ovom članku su mišljenja Fila Džeja. Saznajte više, pročitajte sve članke od iskusnog pisca boksa, a pratite na Tviteru @PhilJSuper Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.