John Fury ismejan od strane Frocha, preti da će udariti Bellew,

John Fury Stepchuck

Džon Fjuri je pretio da će udariti Tonija Beloua dok su dva bivša svetska šampiona iznela svoje mišljenje o njegovom napadu na mladog člana tima Usyka.

Bivši bokser je izašao boreći se, kao i uvek, upozoravajući Bellew da je sledeći na svojoj listi za odstrel nakon što je položio jedan na Stanislava Stepčuka u Saudijskoj Arabiji. Bellew se nasmejao pretnji oca Tajsona Fjurija dok se nedelja borbe nastavljala sa Velikim dolascima.

„Ne znam zašto je moje ime pomenuto. Niko ne može da me udari glavom, rekao je Bellew za talkSPORT. „Postigao sam više za šezdeset sekundi nego što je Džon Fjuri postigao u svom životu. Nikad se ne umnožim, ali samo zato što ti je nešto izubijano iz jaja i što si postao jedan od najvećih teškaša na svetu, to ne znači da možeš da potvrdiš svoje mišljenje o svakom drugom borcu.

„Imaљ da si apsolutno predat, Henri Akinvande. Sada se saberite“, dodao je bivši WBC šampion u kruzer kategoriji.

Karl Froh, još jedna britanska legenda koja nije bila ljubazna prema Fjurijevim postupcima protiv mladića koji je pazio na sopstveni biznis i podržavao prijatelja u Oleskadnr Usyku, nije bio srećan.

„Kobra“ je gledaocima na svom Jutjub kanalu ‘Froch on Fighting’ rekla da je Fjuri pokušao da bude nasilnik, ali da se na kraju povredio.

„On gura orah na nekog malog, mršavog klinca iz Tima Usyka i sam sebi seče glavu. Odvratno je i sramotno to љto je uradio. Trebalo bi da ga bude sramota“, rekao je Froh.

„On je tipičan veliki siledžija, zar ne? Izabrao si najmanjeg momka tamo. Ali pogodi šta? Iskrslo mu je gore. Ima veliku posekotinu na glavi, sve klareta niz lice. Kakav idiot.“

U međuvremenu, Usyk nije bio svestan šta se dogodilo u ponedeljak. Članovi medija morali su da pokažu ujedinjenom šampionu snimak incidenta. Kada je ažuriran, Usyk je prozvao Furyja zbog njegovog ‘lošeg ponašanja’ tokom medijskog dana.

Fjuri se izvinio nakon što je osetio značajan pritisak tokom posledica. Kasnije je rekao DAZN-u da se ne seća šta se dogodilo.

„Stvari se dešavaju u trenutku, zar ne? Oba tima su edgy i žele da dobiju svoj brend, ali ne možete da dobijete nikakav problem sa mnom.“

Upitan da li žali zbog napada, Fjuri je odgovorio: „Bez komentara“, pre nego što je odšetao od smeha.

Pozivi da se ukloni Džon Fjuri sa događaja do sada su prošli bez prem pahuša. Biće potrebno samo jedan sličan incident da se organizatori Saudijske Arabije sateraju u ćošak.

Od sada pa na dalje, očekujte da se bivši bokser najbolje ponašanje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.