Oskar Kolazo protiv Džerarda Zapate 7. juna na Turning Stoneu

Collazo vs Zapata

Turning Stone Resort Casino najavio je Oscar De La Hoya i njegov Golden Boy Promotions će se vratiti u Upstate New York tokom Bokserske kuće slavnih Indukcionog vikenda.

Oni će biti domaćini epske borbe za Svetsko prvenstvo u petak, 7. juna. Karta je na naslovnoj strani 12-runde borbe između neporaženog Oskara Kolaza (9-0, 7 KO) i Žerera Zapate (14-1-1) dok se takmiče za svetsku titulu svetskog prvaka u minimalnoj kategoriji WBO. Borba je ko-promovisana sa Migelom Koto promocijama i biće emitovana širom sveta na DAZN-u.

Karte su sada u prodaji. Turning Stone će takođe ponuditi vlasnicima karata jedinstveno boksersko iskustvo u noći borbe. Za 75 dolara (plus kupovina karte), gosti će dobiti ekskluzivan pristup salonu Bokserske kuće slavnih, gde će se 7. juna druženje družiti u raznim vremenima između 18:30 i 20:30h. Karte možete kupiti od tiketmastera OVDE.

Najveća manifestacija u boksu godine, Bokserska kuća slavnih Indukcioni vikend, biće održana od 6. – 9. juna 2024. godine, a non-stop događaji biće održani i u medison i u okruzima Oneida. Ikonični vikend privlači hiljade ljubitelja boksa koji teško umiru, Hol slavnih, bokserske legende i medije u Upstate New York svake godine.

„Bokserska kuća slavnih Indukcioni vikend dovodi hiljade ljubitelja boksa i bokserskih legendi u centralni Njujork svakog juna, a ove godine ćemo ponovo biti centar bokserskog univerzuma“, rekao je Rej Halbriter, predstavnik Oneida Indian Nation i generalni direktor Turning Stone Enterprisesa. „Između bokserskih svečanosti u sklopu Međunarodne bokserske kuće slavnih Vikend i Oskara De La Hoje koji nam se pridružuje za ono što će biti neverovatna noć boksa, našim gostima je zagarantovano da će imati nezaboravan vikend.“

„Sa događajima koji obuhvataju dva okruga, neverovatnim indukcionim časom i bokserskim legendama kao što je Oskar De La Hoja koji putuje u Centralni Njujork za tu priliku, ovogodišnji Vikend indukcije slavnih je jedan od obožavalaca koji neće želeti da propuste“, rekao je Edvard Brofi, izvršni direktor Bokserske kuće slavnih. „Čast je nastaviti naše partnerstvo sa Indijskom nacijom Oneida da budemo domaćini nekih naših događaja u Turning Stoneu.“

„Dolazeći sa ogromnog TKO u januaru, Collazo je gladan još toga i doneće svoj sve-akcioni stil novoj publici na Istočnoj obali 7. „Međutim, on će se boriti sa zaista teškim protivnikom čiji je jedini poraz bio kontroverzni DQ. Ovo će biti apsolutni rat koji je savršen za vikend u Kući slavnih.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.