Džon Fjuri se suočava sa zabranom poziva posle napada i agresivnog ponašanja

Bloody John Fury headbutt

Džon Fjuri se suočava sa pozivima da se ocu Tajsona Fjurija zabrani ulazak na događaj u Saudijskoj Arabiji posle njegovog nečuvenog ponašanja.

Bivši bokser je napao člana tima Oleksandr Usyk pre nego što je urlao i pokušao da krene na druge umešane u ujedinjenog šampiona u teškoj kategoriji. Scene su postale gadne samo prvog dana nagomilavanja neprikosnovene bitke.

Neki su izašli na društvene mreže da pozovu Fjurija da bude zamrznut od ostatka događaja.

„Oni treba da zabrane Džonu Fjuriju ovakve događaje“, rekao je jedan od komentatora.

Drugi tvit sa @chrismartinfilm je glasio: „Uvek sam mislio da je Džon Fjuri sramota, ali sada je očigledno nasilnik. Izabrao je najmanjeg momka tamo, koji izgleda kao da ima 18 godina i zabio mu orah.

„Nadam se da će ga taj tip tužiti nazad u kameno doba. Zabranite ga doživotno.“

Treći je izjavio: „Brate, može li neko, molim te, da zabrani Džonu Fjuriju bokserske događaje od sada, molim te? Previše je radio najduže. Sada je otišao i pognuo glavu nekom tipu i rascepio sebi glavu.“

Sin Tajson Fjuri je snimljen posle toga, pitajući oca šta se desilo, pošto WBC naslov nije bio u neposrednoj blizini kada su se incidenti dogodili.

Kada je saznao, Fjuri je izgledao prilično zadovoljan onim što se desilo. Ostatak tima Fjuri je potom navijao dok su neki vikali ‘Spartanci’ u drugim klipovima. Fjurijevi ostali članovi porodice viđeni su kako se ponašaju agresivno, a cela atmosfera se ugasila.

Osim jednog šuranja glavom sa starijim Fjurijem, teško je videti šta je Član Usykovog tima uradio da zasluži poljubac iz Glazgova.

Šta se dešava tokom ostatka nedelje borbe može se zamisliti samo u ovom trenutku.

Stavovi izneti u ovom članku su mišljenja Fila Džeja. Saznajte više, pročitajte sve članke od iskusnog pisca boksa, a pratite na Tviteru @PhilJSuper Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.