Ryan Garcia ‘pristojno dete, sada je neodogled uticajan POS’

Ryan Garcia in Dallas 2024

Rajan Garsija se naљao na udaru posle serije interakcija sa Dћordћom Kambososom juniorom na Dan majki.

Nekoliko sati nakon što je Kambosos junior izgubio putem prekida od Vasilija Lomačenka, Garsija je krenuo pravo na vrat izjavom: ‘Džordž Kambozo je, žao mi je’ na društvenim mrežama. Bio je to nizak udarac, s obzirom na to da je Australijanac upravo izgubio od bokserske legende pred domaćom publikom i porodicom.

Kambosos je odgovorio pre nego što je Garsija počeo da tvrdi da može da spava sa svojom ženom ako želi tako što će skliznuti u njen DM. Nakon što je video šta se desilo, promoter Lu DiBella je branio svog borca.

„Lep tvit za Dan majki, Rajane, i kako kristijan nedeljom. Љta nije u redu sa tobom, sine? Ovo nije Rajan kojeg sam poznavao i koji je bio obožavalac. Bio je pristojno dete, a ne lažljiv, antagonizirajući, varajući, zapušteno parče uticaja s***a. Molim vas, dovedite pomoж. Nije vam dobro“, apelovao je DiBella.

Super srednja kategorija Kejleb Plant se složio sa Kućem slavnih, „Da, on je klovn. Ovo je tip koga svi bežite da spasite?“

Reagujući na to što je Garsija rekao da se samo šalio, Kambosos je dao onoliko dobro koliko je dobio. Izjavio je: „Kažeš da si božji čovek, ali se ponašaš kao đavo! Paradiraš Gospodom, ali svi vidimo kroz tvoj s***. Ti si рavo preruљen. Nedeljom, takođe. Љala? F**** ti kao što rekoh, kad te ikada vidim, sve je u redu. Sada se povlačiš kao od šale, ne. Ja i ti. Srećan Dan majki.“

„Car“ je prethodno rekao: „Osvojio sam više pojaseva nego što ćeš ti ikada pobediti, princezo, na čist način. Varajući pas, radije bih izašao na štit protiv najboljih i izgubio kao muškarac nego varao sa prednostima i uvećanjima kao ti. Hajde da se posaрamo na ulici, a onda da sjebemo prsten! Koristite sve (PED-ove) koje želite.“

Garsija je od tada direktno odgovorio DiBeli.

„Smešno mi je kada ljudi kažu da si lažni hrišćanin dok oni nisu čak ni hrišćani. Još jedna stvar za koju tvrde da je hej, nedelja je. Najbolje bi bilo da ne pričaš tako kada je sabat bio u subotu. Svaki dan pripada Gospodu, ne samo nedelji.

Trиe okolo i varaju svoje ћene i pretvaraju se kao da su odani. To baš i nije ljudski. Ego, ne mogu da uzmu istinu. Lu, šta ti znaš, Lu? Nisi me ni znao ni znao, i imao si sliku o tome ko sam. Ne znaš kroz šta sam prošla, i nemaš pravo da osuđuješ. Prsti uvek upiru prstom unazad.

„Majk Tajson je, na primer, rekao mnogo nečuvenih stvari, ali vi ga volite. Zašto je sa mnom drugačije?“

Pošto se suočio sa žestokom paljbom zbog svojih postupaka tokom nagomilavanja borbe sa Devinom Hejnijem, Garsija je od tada odustao od toga da kaže da je sva kontroverza bila trolovanje.

„Ne, nije bilo lažno. Sve što sam radila bile su samo stvari koje sam osećala da treba da uradim u duši i svom duhu. Ne žalim ni za čim. Da li su neke stvari trolovale? Zasigurno. Da li su neke stvari stvarne? Zasigurno“, rekao je on u potpunosti nagnut.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.