Najavljivač prstena se izvinjava zbog neuspeha „s***oluje“

Ring announcer Dan Hennessey Johnson vs Hughes

Najavljivač prstena Den Henesi izvinio se zbog neuspeha u nastupu nakon što je proglasio pogrešnog pobednika u borbi za WBA titulu.

Henesi je bio zaslužan za upoznavanje i rezultate tokom vikenda na skupu visokog profila Vasilija Lomačenka protiv Jorgosa Kambososa mlađeg. Njegova noć se već suočavala sa vrućinom na društvenim mrežama jer je bio previše previše prenaglašljiv kada je napravio krajnji greh za MC.

Posle borbe u deset rundi između WBA šampionke u bantam kategoriji Nine Hjuz i izazivača Černeke Džonson, Henesi je saopštio da je vlasnik titule zadržao. Brzo obavešten o svojoj grešci, naredio je ženama da se vrate u centar ringa i promenio odluku, ponovo u svom preteranom ponašanju.

Bokseri su izgledali šokirano onim što se dogodilo, sa Hjuzom na gubitku da objasne kako neko sa jednim poslom može toliko da pogreši.

„Prljava strana sporta koji volim“, rekao je Hjuz, planirajući žalbu zbog incidenta i rezultata.

Henesi je sa svoje strane izjavio da se neće stideti kritika koje je dobio posle toga.

„Ja ga posedujem. Sve je na meni. Preuzimam punu odgovornost za kontroverzu Černeke Džonson protiv Nine Hjuz. Ni sudije, ni sankcionisano telo. Ja“, istakao je Henesi.

„Izvinio sam se svima koji su umešani, a sada vam se izvinjavam. Ћao mi je zbog onoga љto se desilo. Opet, posedujem ga i mogu samo da pokušam da uradim bolje sledeći put.

„To nije bio moj najbolji dan u kancelariji. Valjda svi s***nja komentari na druženja koja mi stižu. Opet, slomljen sam i ћao mi je zbog moje s***oluje predstave. Svi ste zasluћili bolje. Izvini još jednom.“

Pozivi Henesiju da se ne pojavi na budućim događajima ostaju u javnom domenu jer je tačan rezultat najavljen za borbu za titulu svetskog prvaka najmanje što bilo koji bokser, zvaničnici i navijači mogu da očekuju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.