Fury vs Usyk: Ring walk times, PPV / TV, undercard / weigh-in info

Fury vs Usyk new poster

Svetske bokserske vesti pružaju sveobuhvatne informacije u vezi sa okršajem Fjurija protiv Usjka u teškoj kategoriji u Saudijskoj Arabiji 18.

U subotu, 18. maja, “Vatreni prsten“ za neprikosnovenu titulu u teškoj kategoriji dogodiće se između WBC šampiona Tajsona Fjurija i ujedinjenog vladara Oleksandre Usjka.


Fury vs Usyk ring walk times

Super Sport očekuje da će Fury i Usyk eći prema ringu oko 17h ET / 2 pm PT i 10 uveče po vremenu u Velikoj Britaniji. Zbog drugih događaja koji su pregaženi u Saudijskoj Arabiji, vremena su podložna promenama.


Pododeti

Lineal/Ring Magazine šampion u kruzer kategoriji Jai Opetaia (24-0, 19 KO) borba Mairis Briedis (28-2, 20 KO) u revanšu za upražnjenu IBF svetsku titulu. Džo Kordina (17-0, 9 KO) brani svoju IBF juniorsku titulu u lakoj kategoriji protiv rodom iz Belfasta Anthony Cacace (21-1, 7 KO).

Bivši kralj lake kategorije Sergej Kovalev (35-4-1, 29 KO) cilja svoju drugu pobedu kao kruzer u 10 rundi protiv nepobeđenih Robin Sirwan Safar (16-0, 12 KO). Nepobedivi teškaši Frenk Sančez (24-0, 17 KO) i Agit Kabayel (24-0, 16 KO) zaključava rogove u eliminatoru WBC titule od 12 rundi.

Britanska senzacija teške kategorije Mojsije Itauma (8-0, 6 KO) pojačava se u odnosu na Ilja Mezencev (25-3, 21 KOs). Konačno, nepobedivi britanski laki Mark Čemberlen (15-0, 11 KO) boreći se protiv velikog udaranja Joshua Oluwaseun Wahab (23-1,16 KO).


TV i PPV informacije

Akcija će biti uživo na TNT Sports Box Office, DAZN, PPV.com, ESPN PPV i Discovery+. TNT Sports Box Office događaji su sada dostupni za kupovinu i gledanje u aplikaciji Discovery+ – na pametnim televizorima, računarima ili mobilnim uređajima.

Virgin Media TV: Klijenti sa TiVo i V6 set-top-box dekoderom treba da posete odeljak Na zahtev i izaberu događaje uživo; klijenti sa Virgin TV 360 i Stream set-top-box dekoderom treba da idu na prugu Pay Per View events.

EE TV: Kupci mogu da kupe događaj preko svog STB-a na kanalu 494.

Prime Video: Ovaj TNT Sports Box Office događaj sada će biti dostupan za kupovinu i gledanje na Prime Video-u u Velikoj Britaniji. Klijenti ne moraju da imaju bilo kakav kanal ili Prime pretplatu za pristup. Uživo i predstojeće PPV događaje možete pronaći u redu „Događaji uživo i na predstojećem događaju“ na matičnoj stranici i sportskoj stranici Prime Video ili pretraživanjem određenog naslova događaja.

Fury v Usyk na TNT Sports Box Office košta 69,99 dolara na DAZN-u i 24,99 funti u Velikoj Britaniji na TNT Sports and Sky Sports Box Office. Naručioci mogu da gledaju događaj na diskaveriju+, EE TV-u, Virgin Media TV-u i Prime Video-u.

Ne morate biti pretplatnik TNT Sportsa da biste kupili ovaj događaj.


Odmeravanje

Weigh-in će takođe biti emitovan na YouTube-u u petak, 18. maja, u 1:45 pm ET, 10:45 am PT, i 6.45 časova u Velikoj Britaniji. U emisiji će biti prikazan uvid poslednjeg neprikosnovenog svetskog šampiona u teškoj kategoriji, Lenoks Luis.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.