Rajan Garsija ističe čiste testove dok Devin Hejni progovori

Devin Haney vs Ryan Garcia face-off.

Rajan Garsija je insistirao da nije kriv za zloupotrebe i da su nivoi ostarina pronađeni u njegovom organizmu ‘tako niski’ dok nastavlja svoju odbranu.

Istraga je u toku da bi se otkrilo kako je zabranjeni steroid ušao na Garsijin test kada su uzeti uzorci neposredno pre njegove borbe protiv Devina Haneya.

Garsija je nepokolebljiv da će biti oslobođen kada dođe vreme i kaže da bi dodatak koji je uzeo tokom nagomilavanja pobede nad Hejnijem mogao da bude krivac.

„Moj nivo je tako nizak za nekoga ko je uzeo ostarin“, kaže Garsija. „Objavljivao sam tokom celog treninga, a nije bilo pozitivnih testova. Iznenada, siguran sam. Znamo šta je to!“

„Kingry“, kaže da postoji zavera da mu se oduzme najznačajnija pobeda nakon što je tri puta ispustio Hejnija i dobio izvanrednu odluku u Barklis centru u Bruklinu.

„Zašto bih se, za primer, dobrovoljno prijavio za doping test ako sam planirao da uzimam drogu? Da li to ima smisla?“

U međuvremenu, kompanija za proizvodnju bilja Garsija je auldlala da bi mogla da bude odgovorna za otkriće PED-a u njegovom testu. Gaia Herbs je navela da nema љanse da je njihov proizvod Ashwagandha Root napravio uzorak zastave za ostarin.

„Nasuprot svakoj skorašnjoj konfuziji, Ašvaganda Koren Gaje Herbs ne sadrži ostarin. Ashwagandha je cenjeni adaptogen više od dve hiljade godina, koji se tradicionalno koristi za podršku zdravom odgovoru na stres.

„Niko se nije borio za modernu čistotu, potenciju i standarde transparentnosti više od Gaja Bilja. Saznajte više o našem Ashwagandha Root-u i pročitajte recenzije“, dodali su:

Porota još uvek radi na Garsiji dok Hejni nastavlja u ofanzivu i osigurava da se njegov glas čuje tokom debakla.

U razgovoru za SportsCenter, Hejni je odgovorio na pitanje da li oseća razliku sa Garsijom u ringu. Hejni je rekao: „Ne mogu to da kažem, ali znao sam da je to bila teška borba.

„Ja sam posebna vrsta borca, i nikada se nisam borio sa momkom koji je bio toliko nadjačen protiv mene. Osećao sam se kao da se nešto desilo, ali nisam želeo da se opravdavam.“

Ispadanje se nastavlja uoči jedne od najvećih ovogodišnjih borbi u Canelu protiv Munguie. Garsija protiv Hejnija će na kratko uzeti zadnje sedište, mada ova priča neće nestati u skorije vreme.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.