Jaime Munguia puca na Canelo nokaut u Las Vegasu

Canelo vs Munguia face-off

Džejmi Munguia kaže da ide na nokaut ovog vikenda kada neporaženi borac izaziva Canela Alvareza za neprikosnovenu krunu super srednje kategorije.

Munguia, koji donosi impresivan rekord od 43-0 u ringu u T-Mobajl Areni, obećao je da će se boriti vatrom nakon što je Canelo predvideo nokaut u roku od osam rundi.

Meksikanac planira da postane prvi bokser koji će zaustaviti svog sunarodnika kada par trejduje u svetskoj bokserskoj prestonici.

„Presrećina sam i uzbuđena što je ova borba skoro ovde. Moj tim je bio iza mene celim putem, i svi navijači mogu da očekuju potpuni meksički rat. Obavezno se uključite. Nećete biti razočarani.

„Canelo ima veliko iskustvo i suočio se sa velikim borcima. Moћda nemam istu biografiju, ali imam mladost na svojoj strani. Pokazaжu svoje sposobnosti u subotu uveиe. Toliko smo radili sa Fredijem Roučom i imali neverovatan trening kamp. Videćeš sve što smo naučili u subotu uveče.

„Drago mi je što želi da me nokautira jer dolazim sa istim mentalitetom. Nokautiraću ga. Biće to velika borba. Ovo je neverovatan trenutak. Stvarno sam uzbuđena što ću svima pokazati šta umem. Borba na njegovom donjem vešu je bila jedna stvar, ali sada sam spreman da istupim do svog trenutka.

„Izvan ringa, Canelo ima svo moje poštovanje, ali unutar ringa, to poštovanje ide kroz prozor.“

Trener Fredi Rouč je dodao: „Moj borac je dobro i imao je odličan trening kamp za ovu borbu. Trenutno je stvarno na vrhu svoje igre. Spremni smo za ovaj meč.

„Canelo je težak protivnik. Spremni smo za sve љto donese za sto. Biće najbolji posle subote uveče.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.