Canelo vs Munguia undercard workout round-up

Canelo vs Munguia Undercard Media Workout Mario Barrios

Borci koji su se takmičili u donjem vešu za mnogo očekivani događaj Canelo protiv Munguia pokazali su svoje veštine na medijskom treningu u sredu.

Do treninga je došlo pre nego što Canelo Promotions predstavi Cinco de Mayo vikend blokbaster u kojem je veliki funta Canelo Álvarez stavio svoju neprikosnovenu svetsku titulu u super srednjoj kategoriji na kocku protiv nepobeđenog all-action bivšeg svetskog šampiona Jaime Munguía na čelu PBC Pay-Per-View događaja na Prime Video-u u subotu, 4. maja iz T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Tokom treninga nastupili su bivši svetski šampion Mario „El Asteka“ Barios i argentinski udarač moći Fabijan „TNT“ Maidana, koji su u duelu za Barriosovu privremenu WBC titulu u velter kategoriji u ko-glavnom takmičenju, bivše svetske šampione Brendona „Srcelomca“ Figueroa i DžesiJa Magdalena, koji se sastaju za Privremenu WBC titulu u WBC kategoriji, i WBA šampiona velter kategorije Eimantasa Stanionisa i nepobeđenog dvostrukog olimpijca Gabrijela Maestrea, koji se bore u pay-per-view openeru u 20h ET/5 p.m. PT

Na treningu su bili i borci koji su se takmičili na PBC-u na Prime Video akciji koja je prethodila isplati, uključujući teško pogođenog kandidata Hesusa Ramosa, koji se bori sa Johanom Gonzalesom, i kandidata u usponu Vita Mielnickija Juniora, koji u duelima ronalda Kruza otvara lajv strim u 18 časova ET/3 popodne.

Ulaznice za događaj uživo su u prodaji u AXS.com. Manifestaciju promovišu Canelo Promotions i TGB Promotions, u saradnji sa Golden Boy Promotions i Zanfer Boxing Promotions.

Evo šta su borci imali da kažu u sredu:

MARIO BARRIOS

„Veoma sam uzbuđen zbog subote. Spreman sam da preguram nedelju borbe i uđem u ring. Jedva иekam da se borim.

„Uvek uđem tamo sa lošim namerama i motivisan da pokažem kakav sam borac. Naporno smo radili u teretani i želim da bude vredno truda u subotu.

„Velter kategorija se otvara i želim da budem u velikim borbama. Imam momka na putu u subotu i moram prvo da se pobrinem za njega.

„Ko god izađe iz Stanionisa protiv Maestre podignute ruke je onaj protiv koga ću želeti da se borim. Hoću te kaiševe.“

FABIJAN MAIDANA

„Velika je čast predstavljati Argentinu. Želim da pokažem šta latinoamerički borci zaista mogu da urade u ringu.

„Sebe smatram pametnim borcem. Izmeriću svoje korake, razmisliću o tome šta treba da uradim i budem taktika. Takav sam borac.

„Dolazim da pobedim u ovoj borbi za moju zemlju Argentinu i ostavim svoje ime u istorijskim knjigama.“

BRANDON FIGUEROA

„Dolazim da zadam udarce iz svih uglova, izvršim non-stop pritisak i pružim navijačima borbu za sve akcije. Znam da i on dolazi da uradi isto. Jedva čekam da pokažem svoje veštine.

„Ovo je velika borba. Uzbuđen sam zbog ove meksičke atmosfere. Jedva čekam da uđem i pružim fanovima odličan šou.

„Pokazaću sve svoje veštine. Levak, desničar, boks, tuča, sve što je potrebno da se dođe do pobede. Moram da dobijem pobedu i da dam izjavu.“

JESSIE MAGDALENO

„Prosto se osećam neverovatno. Brojao sam dane. Spreman sam da uđem unutra i šokiram svet.

„Pobeda mi jača karijeru i vraća me tamo gde treba da budem. Ovde smo da izvedemo uznemirenost.

„Imam neke trikove u rukavu. Plesaću oko njega. Bolje bi mu bilo da je spreman.“

EIMANTAS STANIONIS

„Prošlo je veoma dugo vremena i veoma sam gladan. Samo sam uzbuđena što ću čuti zvono i boriti se.

„To će biti eksplozija usred ringa. Biće kao rat u meksičkom stilu.“

GABRIEL MAESTRE

„Srećan sam i veoma uzbuđen zbog borbene noći koja dolazi. Ћelim da borba bude veиeras. Dolazim da osvojim titulu i vratim pojas u Venecuelu.

„Odavno se ja i Stanionis nismo borili u amaterima. Ja sam iskusniiji borac i spremniji. Sve ću to pokazati u subotu uveče.

„Zaista sam blagosloven što predstavljam celu Latinsku Ameriku u ovoj borbi. Jedva čekam da pobedim u ovoj borbi za celu Latinsku Ameriku.“

ISUS RAMOS

„Nije bilo lako nositi se sa mojim prvim porazom, pogotovo zato što je bio kontroverzan, ali je deo igre. Samo mi je bilo potrebno da mentalno ostanem jaka. Uzbuđen sam što ću se vratiti.

„Pobeda će mi pomoći da se vratim na vrh divizije. To жe me vratiti sa velikim borbama sa 154 funte. Želim da se suočim sa najboljima i želim da dokažem da sam spreman za njih.

VITO MIELNICKI JR.

„Mi hOdličan trening kamp dole u Hjustonu sa Ronijem Šildsom. Zaista sam zahvalan svom timu jer žrtvuju mnogo za mene da radim ono što volim svaki dan.

„Sve sam bolji i bolji i rastem fizički, mentalno i duhovno. Mladi borac kao ja treba da pokaže rast i to je ono što radimo.

„Uvek je čast biti na ovakvoj platformi. Izuzetno sam blagosloven što sam u poziciji u kojoj se se našli.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.