Canelo i Munguia prave Velike dolaske uoči istorijske bitke

Canelo Alvarez grand arrival

Neprikosnoveni šampion u super srednjoj kategoriji Canelo Alvarez i njegov protivnik Jaime Munguia napravili su svoje Velike dolaske u Las Vegas uoči subotnjeg okršaja.

Njih dvojica su počeli borbu u utorak pre nego što su se sudarili za svo zlato od 168 funti. Oba borca su izgledala u dobroj formi dok su se pripremali za rat ovog vikenda u T-Mobajl Areni.

„Ovo je veoma značajna i istorijska borba sa dva Meksikanca koji se prvi put bore za sva četiri pojasa“, rekao je Canelo. „Gledam da ostavim svoj trag i stavim svoju zemlju visoko.“

„Ovo će biti zanimljiva borba i mi ćemo hteti da ga jurimo“, rekao je Munguía. „Potražićemo ga u ringu. Na kraju, biće to neverovatna borba za navijače“.

Canelo počinje favorit za pobedu, ali se suočava sa izazivačem 43-0 koji je gladan da stigne tamo gde trenutno stoji njegov sunarodnik.

Jaime Munguia grand arrival
Ester Lin

Na velikim dolascima nastupili su i privremeni WBC šampion u velter kategoriji Mario „El Azteca“ Barios i argentinski udarač moći Fabijan „TNT“ Maidana, koji se sastaju u ko-glavnom događaju.

Privremeni WBC šampion u perjanici Brendon „Srcelomac“ Figueroa, koji se suočava sa bivšom svetskom šampionkom Džesi Magdaleno u akciji „Pay-per-view“, i neporaženi WBA šampion u velter kategoriji Eimantas Stanionis i nepobeđeni dvostruki olimpijac Gabrijel Maestre, koji u 8 uveče počinju sa isplatom ET/5 popodne.

Pored toga što je PPV dostupan za kupovinu na Prime Video-u, bez obzira na članstvo u Prime-u, fanovi takođe mogu da kupe PPV putem DAZN.com. Povrh tih opcija, obožavaoci mogu da nastave da pristupaju telekastu preko tradicionalnih kablovskih i satelitskih utičnica, uključujući PPV.com.

Ulaznice za događaj uživo su u prodaji u AXS.com. Canelo Promotions i TGB Promotions, u saradnji sa Golden Boy Promotions i Zanfer Boxing Promotions, promovišu događaj.

Canelo Promotions predstavlja Cinco de Mayo vikend blokbaster pod naslovom Álvarez stavljajući svoju neprikosnovenu svetsku titulu u super srednjoj kategoriji protiv neporažene Munguíe, na čelu PBC Pay-Per-View događaja na Prime Video-u ove subote, 4. maja, iz T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.