Ben Whittaker je dodat na račun Selhurst Parka 15 juna

Ben Whittaker wins 2024

Ben Vitaker će gledati da ućutka krah konferencije za novinare Ezre Arenjeke kada se nepobeđeni borci sukobe za WBA Gold Light Heavyweight Titulu u sklopu blokbaster večeri boksa u subotu, 15. juna na istorijskom stadionu Selhurst Parka u Južnom Londonu, uživo na Skaj Sportsu u Velikoj Britaniji i Irskoj i Paunu u SAD.

Poznat kao ‘Afrički kralj’, Arenyeka, koji je 12-0 kao profesionalac sa 10 pobeda nokautom, morao je da bude zadržan od strane obezbeđenja nakon što se iznenadio na konferenciji za novinare uoči Vitakerove borbe sa Leonom Vilingsom prošlog meseca.

Ovaj 28-godišnjak iz Nigerije uleteo je na binu tražeći borbu sa osvajačem olimpijske srebrne medalje u Tokiju 2020. godine i od tada je obećao da će kazniti Vitakera zbog, kako smatra, nepoštovanja ponašanja prema protivnicima u ringu.

Vitaker je postao viralna senzacija kao rezultat svog zapaljivog šou-čamca, nabapavši ogromnu publiku na internetu i zadivljujući publiku širom zemlje svojim nastupima naklonjenim obožavaocima.

Vitaker se nedavno vratio iz SAD gde je već izgradio ogromnu bazu obožavalaca. Ovaj 28-godišnjak iz Zapadnog Midlenda sada može da nastavi svoj put ka superstardomu dok preuzima neporaženog rivala Arenyeku za WBA Gold kaiš.

Whittaker i Arenyeka će se naći licem u lice danas u 13 časova na zvaničnoj konferenciji za novinare za BOXXER-ovu letnju reviju stadiona u Selhurst Parku.

Navijači prisustvuju ogromnoj UTAKMICI ON! šou će biti deo istorije dok se boks vraća u Selhurst park u svojoj stogodišnji godini.

Epski okršaj Krisa Bilam-Smita protiv Ričarda Riakporhea na vrhu je ogromne novčanice u Južnom Londonu i započinje veliko leto sporta svetske klase blokbaster večeri svetskog šampionata u boksu i slavlju.

Naslagani donji veš prikazuje Brikstonovog Ajzaka Čemberlena koji osporava žestok udarac Poljaka Mihala Cieslaka za evropsku krunu kruzera.

Procenat od svake prodate ulaznice biće doniran Fondaciji Palas za život, zvaničnoj dobrotvornoj organizaciji Kristal Palasa F.C, koja sarađuje sa zajednicom više od 25 godina, pomažući mladima da rastu kroz moć sporta, inspirišući ih da pronađu bolji put u životu i da vode zdraviji život.

Ovaj događaj je predstavljen u saradnji sa zvaničnim partnerima Bet365, Integritas Property Group i HELL Energy.

Ulaznice za veliku manifestaciju letnjeg stadiona u Selhurst parku u prodaji su sutra u 10 časova.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.