Oskar De La Hoja i Canelo razmenjuju zapanjujuće uvrede na novinare

Canelo and Oscar De La Hoya press conference

Oskar De La Hoja i Canelo Alvarez razmenili su uvrede na poslednjoj konferenciji za štampu u zapanjujućem otkrivaju koliko duboko ide njihova zla krv.

Gazda Zlatnog dečaka De La Hoja stajao je na podijumu i protresao sobu punu medija rekavši Canelu da ‘stavi malo poštovanja na ime svoje f***ing kompanije’.

Nekadašnji svetski šampion je tada izjavio da će njegov borac Džejmi Munguia okončati Canelovu vladavinu u subotu uveče u T-Mobajl Areni.

„Iskreno verujem da će ovo biti promena čuvara meksičkog boksa, od Canela do Munguia. Džejmi je neporažen i neverovatan talenat koji zaslužuje ovu pozornicu i reflektore.

„Džejmi se uvek usudio da bude sjajan, a u subotu uveče će ispuniti svoj san i postati svetski šampion“, izjavio je De La Hoja.

Reagujući na De La Hojaov prvobitni ispad, Canelo je pokrenuo tiradu engleskih kletvi i rekao svom bivšem promoteru da je ‘majku mu***e p*e’ i izneo tvrdnje o krađi novca od sopstvenih boraca.

Takođe je upozorio Munguiu da lovi nokaut.

„Ovo će biti veliki meksički rat. Munguia i ja dolazimo da pobedimo, ali pobediću i pobediti odlučno. Navijači će zaista uživati u subotu uveče. Ponosan sam što sam ušao u istoriju sa dva meksička borca koji se bore za sva četiri pojasa.

„Osećam se bolje nego ikad. Spreman sam za ovu borbu. Ne znam koliko će rundi proći, ali meksičkim navijačima će se svideti ova borba. Ne zanimaju me iskustva protiv mladosti. Ja sam Canelo. Imam sve što mi je potrebno da pobedim i tačno znam šta treba da uradim.

„Srećan sam što imam veliko slavlje u subotu uveče. To je za sve meksičke navijače, bez obzira koga podržavaju. Veoma sam ponosan što sam uspeo da ostvarim ovu borbu. Munguia ima moж, i dobar je borac. Ali i ja sam jak borac, i pokazaжu svima ponovo u subotu uveиe.

„Borba će trajati koliko i traje. Jedno je sigurno: nećete želeti da ga propustite.“

Veliki zalet je bio pljusak Canelo i De La Hoya, koji su izašli iz plavetnila nakon što su se obojica kontrolisali kada su ranije delili sobe. Ovog puta, čini se da je obojici konačno dosta i ispustio svoja prava osećanja o okončanju partnerstva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.