Kris Eubank mlađi povezan sa Canelom potpisao novi sporazum, imenuje četiri mete

Chris Eubank Jr 2024

Kris Eubank junior potpisao je novi ugovor o partnerstvu sa BOXXER-om i Benom Šalomom uoči moguće borbe sa Canelom Alvarezom.

Prema izveštajima medija, Britanac je trenutno favorit za borbu protiv Canela na jesen. On takođe ima još tri mete za buduće mega-borbe sa obe strane Atlantika.

Eubank namerava da nadogradi pobedu nad Lijamom Smitom u Mančesteru, u kojem se čovek iz Brajtona osvetio za prethodni poraz prekidom u desetom kolu prošlog septembra. Pobeda nad Smitom dodatno doprinosi još jednom međusobnom protivniku Canela u Anvi Jildirimu.

Sa velikom borbom na horizontu, Eubank se uskladila sa BOXXER-om i planira da sleti više od meksičke superzvezde. Terens Kroford, Konor Ben i revanš sa Bilijem Džoom Sondersom su na Eubank listi za odstrel.

„Veoma sam uzbuđen što sam potpisao sa BOXXER-om i Benom Šalomom. Uklapaju se u pravcu u kom želim da idem. Imamo velike planove u narednih dvanaest do dvadeset četiri meseca“, rekla je Eubanka nakon što je napisala ugovor. „Postoje velike borbe u naftovodu i ti momci to mogu da ostvare.“

O tome kako će veza funkcionisati, sin legende je dodao: „Ovo je partnerstvo. Imam slobodu i prostor da radim kako ћelim da radim, љto je veoma retko. Ja sam u poziciji moжi. U poziciji sam da kontrolišem pravac u kojem želim da idem, tako da sam uzbuđena.“

Navodeći četiri potencijalne borbe za navijače zbog kojih će se uzbuditi, Eubank je zaključio: „U igri sam već dvanaest godina, i još uvek sam gladan. Još uvek sam uzbuđena. Još uvek sam zaljubljen u sport boksa. Ali trenutno sam u blagoslovenoj poziciji gde ima 4-5 različitih imena koja su mega-borbe koje svi žele da vide. Canelo Alvarez, Terence Crawford, Conor Benn, Billy Joe Saunders – i to mi je na samom vrhu glave. Može da se napravi još mnogo tuča, čak i domaćih, tako da sam u uzbudljivoj poziciji.“

Promoter Šalom je dodao: „Kris Eubank Junior je nesumnjivo jedna od najvećih zvezdanih atrakcija u boksu. Donosi uzbuđenje i intrige gde god da krene.

„BOXXER je njegov prirodni dom. Neverovatno sam uzbuđena što ću raditi sa Krisom da osiguram da u potpunosti ostvarimo njegov ogroman potencijal i žestoku ambiciju.

„Imali smo privilegiju da radimo sa Krisom u velikim borbama u Velikoj Britaniji. Biće ih još mnogo u Velikoj Britaniji i širom sveta. On je bonafide platna zvezda. Glad i ambicija su tu. Jedva čekamo da ga ponovo vidimo u akciji i da učestvujemo u masovnim tučama.“

Šalom dodaje Eubanku u štalu koja već uključuje šampiona WBO kruzera Krisa Bilam-Smita i Džošuu Buatsija. Međutim, na spisku se pojavljuje intrigantno ime, koje bi moglo da pruži uzbudljiv okršaj u budućnosti. Ben Vitaker, borac oblikovan po imidžu Eubanke, mogao bi da bude borba za olimpijca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.