Nate Diaz vs Horhe Masvidal PPV dostupan po ceni od 49,99 dolara na DAZN-u

Diaz vs Masvidal July 6

Fanmio danas može da objavi da će bokserski obračun borbenih sportskih superzvezda Nejta Dijaza i Horhea „Gamebred“ Masvidala biti dostupan za kupovinu na DAZN PPV.

Jedno od najžešćih rivalstava borbenih sportova ulazi u ring u subotu, 6. jula koje je predstavio Fanmio PPV iz Honda Centra u Anahajmu u Kaliforniji i navijači sada mogu da uhvate svu akciju na DAZN-u.

Pretplatnici DAZN-a moći će da kupe PPV preko platforme koja pruža prvoklasnu akciju za ljubitelje boksa širom sveta. DAZN se pridružuje drugim emiterima kako bi podelio događaj na kojem će dve UFC superzvezde prvi put ići od pete do pete u profi bokserskom prstenu.

Borba u lakoj kategoriji od 10 rundi od 175 kilograma biće glavna vest koja se plaća po viđenju, a koja je takođe dostupna za pred-porudžbinu u FANMIO.com/ppv i FANMIO.com/DiazVsMasvidal. Plaćanje po viđenju je dostupno za kupovinu širom DAZN platforme, dostupno na svim pametnim uređajima po ceni od 49,99 dolara.

Fanovi takođe mogu da kupuju preko Fanmio aplikacije, koja je globalno dostupna putem pametnih televizora i mobilnih uređaja preko Apple iOS i TVOS uređaja, Android Mobile, AndroidTV, Roku, FireTV, Vizio Smart TV, Google TV i Chromecast.

Idite iza kulisa i unutar žestokog rivalstva između Dijaza i Masvidala sa dokumentarnom serijom „LAST MAN STANDING“ koja je dostupna na Fanmio YouTube kanalu.

U postavci koja se plaća takođe se nalazi naslagani donji veš koji uključuje dvostrukog svetskog šampiona Danijela „Čudotvorca“ Džejkobsa koji se bori sa uzbudljivim kandidatom Šejnom Mozlijem Juniorom. u ko-glavnom događaju, nepobedivi izgledi Amada „AFV“ Vargasa i Šona Garsije sastaju se u osmoj rundi lagane atrakcije između zvezda u usponu u dve istaknute bokserske borbene porodice, plus laki pretendenti Devin Kušing i Manuel Korea takmiče se u obračunu od 10 rundi, dok akcioni kavgadžija i Dijaz-saigrač Kris Avila duelima MMA legende Entonija „Šoutime“ Petisa u borbi u kategoriji lakih šest rundi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.