Rajan Garsija negira problem sa alkoholom uprkos molbi oca za pomoć

Ryan Garcia drinkiing beer

Rajan Garsija kaže da ne pije alkohol uprkos tome što je njegov otac Henri naveo da je njegovom sinu potrebna pomoć da zaustavi njegov problem.

Ovaj 25-godišnjak i dalje je na naslovnim stranama zbog svog ponašanja, u poslednje vreme zbog svog pojavljivanja na svetskom poker tur strimu očigledno opijenog. Garsija je zakucao tekilu dok je sedeo pored brazilske senzacije Nejmara, kolege boksera Krisa Eubanka Juniora i košarkaške zvezde Džimija Batlera.

Viralni klip Garsijinog ponašanja pojavio se na nekoliko prodajnih mesta, uključujući Svetske bokserske vesti. Međutim, Garsija ne veruje da je išta loše u tome što uživa uprkos Henrijevim molbama.

Henri je odgovorio na pitanje Fight Hub TV-a o Rajanu o zdravlju: „Dugo nisam razgovarao sa Rajanom. Priиa sa majkom viљe od mene, ali u redu je. Nazvaće me kad bude hteo.

„Voleo bih da dobije neku terapiju kada je u pitanju njegovo piće. Kaže da može da ga kontroliše. Nadam se da moћe, ali ako ne moћe, onda uzmi tu terapiju da bi mogao da prestane. To je glavno pitanje.“

Markos Vilegas je potom upitao zašto Henri i njegov sin ne razgovaraju. Henri je odgovorio: „On samo ima 25 godina. Znam da kada sam imao 25 godina, ne bih zvao roditelje dok mi ne zatrebaju. Tako da pretpostavljam da je to trenutak kada će me pozvati kada mu budem potreban.“

Videći video intervju, Rajan je izdao sopstveno saopštenje o tome šta je Henri rekao tokom razgovora.

„Više ni ne pijem“, istakao je Rajan. „Moj tata ne zna o čemu priča. Bukvalno sam samo pričao sa njim – i on se izvinio.“

Šta god da je u redu, Garsija se svakako ne ponaša na način koji bi sugerisao da je fokusiran na bilo šta posebno. Sada kada je njegova bokserska karijera na čekanju zbog jednogodišnje suspenzije, to se verovatno neće popraviti u narednim mesecima.

Planirani UFC debi je već van menija zahvaljujući sankcionisanju problema sa njegovom zabranom. Onog trenutka kada Garsija pokuša da dobije dozvolu za borbu u bilo kom borbenom sportu, doći će do kazne Njujorške državne atletske komisije.

Stoga, trenutni odbegli voz koji gleda na Garsijin ponaљanje neжe usporiti u skorije vreme.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.