Unuk Flojda Mejvedera u teretani, izgleda prirodno sa 3 godine

Floyd Mayweather and KJ Mayweather

Unuk Flojda Mejvedera, Kentrel Gaulden junior, verovatno će predvoditi sledeću generaciju boraca iz čuvene bokserske porodice.

KJ, sin NBA YoungBoya i Mejvederove ćerke Jane, mali čovek deluje prirodno u teretani sa samo tri godine. Flojd je postavio snimak para u svetski poznatoj teretani u Las Vegasu, na kojem se vidi kako KJ zadaje udarce, trenira i oseća se kao kod kuće u tom okruženju.

S obzirom na to da mejvederovi sinovi biraju druge puteve karijere, Kentrel bi mogao da bude sledeći u redu za tron „Novca“. Mejveder ima dvoje muške dece, 24-godisnju Koraun i Sion, 22, koji nisu pokazali interesovanje za ovaj sport. Mejveder takođe ima još jednog sina, koga je usvojio. Devon Kromvel je trenutno u kasnim dvadesetim i nema tu porodičnu osobinu.

Mejveder je prethodno priznao da ne očekuje da se njegovi sinovi svađaju onako kako ‘vole da puše’. Koraun je za USA Today kao tinejdžer rekao: „Smatram da je (boxin) dosadan. To je isto kao kako ljudi sede u ringu i bore se 12 rundi. Postaje dosadno posle nekog vremena. Ponekad pobegnu.“

Sudeći po snimcima, KJ ima taj niz. Ovaj scenario znači da bi mogao da se pokaže kao sledeća superzvezda Mejvedera ako se nastavi njegova bliskost sa boksom.

KEJ ima bubu rano, što mu daje najbolju šansu da postane održiv nosilac baklje za Boksersko nasleđe Mejvedera.

Mejvederov pokojni ujak Rodžer, otac Flojd Stariji, i još jedan ujak, Džef Mejveder, svi su boksovani i kasnije postali treneri. Flojd se takođe bavio treningom, ali je pronašao svoju kasniju nišu kao promoter.

Činjenica da se Flojd i dalje bori na izložbama koje bi KJ mogao da gleda takođe bi mogla da bude faktor dok se geni Mejvedera svode na drugu generaciju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.