Curmel Moton kasni dodatak Nejtu Dijazu protiv Horhea Masvidala

Curmel Moton July 6

Curmel Moton je dodat u naslagani „LAST MAN STANDING: DIAZ VS. MASVIDAL“ Fanmio PPV događaj, dok preuzima Nikolaja Buzolina u laganom obračunu ove subote, 6. jula iz Honda Centra u Anahajmu u Kaliforniji.

PPV takmičenje prepuno šest borbi na vrhu je eksplozivnog okršaja lake kategorije u 10 rundi između borbenih sportskih superzvezda Nejta Dijaza i Horhea „Gamebred“ Masvidala, dok gledaju da reše svoje rivalstvo na odlučujući i nasilan način u blokbasteru četvrtog jula.

Naslagana platna kartica počinje u 9 uveče ET/6 p.m. PT i takođe sadrži postavu etiranih i zvezda u usponu u boksu i šire. U ko-glavnom takmičenju, dvostruki svetski šampion Danijel „Čudotvorac“ Džejkobs bori se sa uzbudljivim pretendentom Šejnom Mozlijem juniorom u borbi za super srednju kategoriju u 10 rundi.

Akcija takođe uključuje sveopšteg kavgadžiju i Saigrača Nejta Dijaza Krisa Avilu koji preuzima MMA legendu Entonija „Šoutime“ Petisa u duelu u šest rundi lake kategorije, plus nepobedive izglede dve sportske vrhunske borbene porodice koje se bore dok se Amado „AFV“ Vargas, sin legendarnog šampiona Fernanda Vargasa, bori protiv Šona Garsije, mlađeg brata bokserske zvezde Rajana Garsije u osmoj laganoj atrakciji.

Zaokruživanje postave je nepobedivi Devin Kušing koji se borio protiv lakog kandidata Manuela Koree u meču osmine rundi.

Ulaznice za događaj uživo su u prodaji počev od samo 25 dolara sa kartama nižeg nivoa počev od samo 75 dolara (sve plus primenljive takse i takse) i dostupne su preko Tiketmastera.

Platni prikaz koji je sada dostupan za pred-porudžbinu u FANMIO.com/ppv i FANMIO.com/DiazVsMasvidal. Plaćanje po viđenju dostupno je u SRP-u (predložena maloprodajna cena) od 49,99 dolara, na svim dostupnim platformama za kupovinu. Fanovi takođe mogu da kupuju preko Fanmio aplikacije, koja je globalno dostupna putem pametnih televizora i mobilnih uređaja preko Apple iOS i TVOS uređaja, Android Mobile, AndroidTV, Roku, FireTV, Vizio Smart TV, Google TV i Chromecast. Navijači koji naruče događaj preko Fanmija moći će da naruče besplatnu zvaničnu borbenu majicu zajedno sa kupovinom.

Promovisan promocijama Flojda Mejvedera svih vremena, Moton (3-0, 2 KO) se vraća u ring nakon što je u martu privukao pažnju bokserskog sveta dominantnom pobedom od osam rundi jednoglasnom odlukom nad prethodno nepobeđenim Entonijem Kubom. Ovaj 18-godišnjak rođen je u Solt Lejk Sitiju u Juti i sada trenira i boravi u Las Vegasu, boreći se iz čuvenog bokserskog kluba Mejveder. Moton je postao profesionalac 2023. godine sa parom nokauta u prvoj rundi nad prethodno nepobeđenim borcima kada je zaustavio Ezekjela Floresa u septembru i Hantera Turbifila u novembru.

Poreklom iz Rusije, a sada se bori iz Bruklina, Buzolin (9-8-1, 5 KO) suočio se sa veoma uzbudljivim izgledima od kada je debitovao na državnom nivou u aprilu 2018. Ta prva borba u SAD videla ga je uznemirenog prethodno neporaženog Lerija Frajersa preko šestog kola TKO u Bruklinu. Buzolin je takođe izazvao bivšeg izazivača titule Strahgala Mekririja zajedno sa nepobeđenim Demlerom Zamorom, Džordžom Rinkonom i Čenom Tonsonom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.