Brat Rajana Garsije dokazao da 3lb težine propušta trčanje u porodici

Ryan Garcia brother Sean Garcia

Brat Rajana Garsije dospeo je na naslovne strane za promenu ovog vikenda kada je neporaženi lajtmotiv izneo svoje mišljenje o njegovom okršaju sa Fanmiom.

Garsijov mlađi brat, 23-godišnji Šon, pogodio je vagu za svoj okršaj protiv Amada Vargasa na terenu Nejt Dijaz protiv Horhea Masvidal MMA bokserskog meča. Kao što je Rajan uradio u aprilu protiv Devina Hejnija, Šon je promašio težinu za više od tri kilograma. Njegova zvanična težina zabeležena je kao 138,2 funte limita od 135 kilograma.

Borba se odvija bez obzira na to, kao što je to uradio Garsija protiv Hejnija, sa bokserom koji je na kraju promašio težinu. Šon namerava da uradi ono što je njegov brat uradio Hejniju i okonča Vargasovo neporaženo trčanje.

Dijaz i Masvidal su imali nešto više od 175 kilograma u naslovu za revanš „Pay Per View“.

Kao što je dobro dokumentovano od tada, Rajan je bio pozitivan na ostarin, a Hejni borba je postala bez takmičenja. Ako bi se slično desilo njegovom bratu, skandal bi bio ogroman. Ali za sada, borba je uиeљжa, a Rajan izgleda okruglo oko toga kako je ispalo skaliranje.

„Dobar potez, Šone. Šutni ga, brate. Neжu biti tamo, ali znaљ da te volim. Da li će Amado i dalje bacati dole?“, rekao je ‘KingRy’ nakon što se vratio na društvene mreže posle oluje zbog njegove upotrebe rasnih ljaga.

Garsija je objavio podužu izjavu o neredu u koji se upustio ali je odmah dobio više kritika zbog toga što nije preuzeo odgovornost za svoje postupke.

„Preuzimam svu odgovornost za svoje reči. Pogrešno sam shvaćen. Upravo sam dobio mnogo trauma, i bilo je teških nekoliko meseci, kao što svi mogu da kažu, ali žao mi je“, izjavio je on.

„Borim se sa zloupotrebom supstanci, i teško mi je sa svime što se dešava. Ja zapravo volim crnce, bez kape.“

Dodajući da će biti podvrgnut rehabilitaciji, Garsija i dalje deluje kao namera da nastavi svoje društvene mreže uprkos obećanju. Strogo protivljenje njegovim rečima izgleda da nije postepeno utisnulo borca.

„Da budem iskren, prave elite nas vide kao lutke koje igraju po žicama. Svi su fokusirani na mene. To je smetnja onome što elite rade. Žele da se borimo“, dodao je Garsija nastavljajući svoju aktivnost.

Reflektori će se nakratko okrenuti borbi njegovog brata u subotu uveče da vide da li će se isti rezultat dogoditi protiv Vargasa i da li sledi sličan protest ili poziv na testiranje na drogu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.