Džejk Pol optužen da je nezakonito najefikasniji za borbu Majka Tajsona

Jake Paul training for Mike Tyson

Džejk Pol je optužen da je nelegalno najefikasniji zbog sukoba sa Majkom Tajsonom nakon što je dodao težinu da bi dostigao 230 funti.

Čovek koji je izneo te tvrdnje je njegov sledeći protivnik, bareknuckle drolja Majk Peri, koji je zamenio Tajsona 20. Govoreći o Polovu težinu, koju je naknadno izgubio kada je Tajsonova borba pomerena do 15.

„Ako je išao od – znate, 210 (funti), ako je zaista išao na 230, morao je da koristi nešto“, rekao je Peri za OverDogs Podcast. „Ne znam kako će biti testiranje. Mogu da me testiraju, a ne da ga testiraju. U redu je. Borio sam se sa ljudima koji su na njemu. Znam da sam trenirao sa ljudima koji su na soku. Znate, tako je kako je.“

Dilon Danis, koji se glasno protivio Polu i njegovom bratu Loganu, podržao je Perijeve navode.

„Džejk Pol je mogao da odbrani bratovu čast, ali umesto toga, promovisao je svoju propalu aplikaciju? Pravi brat ne bi ni dvaput razmislio.

„Plus, ko nosi šešir u hladnom zagnjurenju? Plašiš se da pokažeš da ćelaviš od svih steroida?“

U razgovoru sa Tedijem Atlasom prethodno, šef UFC Dejna Vajt ponovio je tvrdnje Perija i Danisa u vezi sa Polom u bokserskoj karijeri.

Rekao je, „Ovaj tip stalno govori da sam narkoman, zar ne? Može nasumično da me testira kokain narednih 10 godina ako mogu nasumično steroid da ga testiram za sledeće dve.“

Pol nije prihvatio Vajta u ponudi dok se Jutjuber priprema za ono što mnogi vide kao njegovu najtežu borbu do sada protiv Perija. Borba će se voditi na DAZN-u, a ne na Netfliksu, jer će se mnogi iz Tajsonovog donjeg veša pridružiti Polu za okršaj, a to će biti Pay Per View.

Svetske bokserske vesti bi želele da iskaћu da nema dokaza da je Pol uzimao steroide.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.