Rajan Garsija žestoko brani majku zbog tvrdnji o ‘lažnom raku’

Ryan Garcia mother cancer Lisa Mike Tyson

Rajan Garsija je zlobno uzvratio optužbama da je zvezda Zlatnog dečaka lažirala dijagnozu raka svoje majke pred suspenziju.

Garsija je to otkrio u danima pre nego što mu je izrečena jednogodišnja zabrana zbog dva neuspela doping testa oko tuče Devina Hejnija. Garsija je od tada krenuo u još jedno divljanje na društvenim mrežama i verbalno mašio glave mnogim kolegama profesionalcima.

Dvojica od njih su Ishe Smith i Claressa Shields. Smit tvrdi da je Garsija moћda lagao o ozbiljnosti stanja njegove majke Lize. Šilds, koja se nije mešala tokom razmene, kasnije je postavila prostor na Tviteru gde je govorila o direktnim porukama 25-godišnjaka.

Sve je počelo kada je bivši borac Mejveder i IBF šampion Smit rekao: „(Rajan Garsija) Mame verovatno nemaju ni rak. Tip je jebeni laћov. bruh.“

Garsija je odgovorila: „Naravno, brate, tvoja mama mi je dala h***, a ti ništa ne radiš povodom toga.“

Smit je uzvratio: „Ti si dete, brate; Imam sina koji ima 12 godina koji se ponaљa starije od tebe. Ne možeš da vodiš sopstvenu dršku.“

Šilds je potom postavio DM-ove iz Garsije, što je uključivalo tvrdnju da je neprikosnoveni vlasnik titule takođe izneo istu tvrdnju kao Smit. Ne suzdržao se, Garsija je svoje viđenje Šildsa emitovao u sada već javnim porukama.

„Tvoja mama je p****e. Moja mama nema rak? Ti si p***e. Kaћem da si rekao da moja mama nema rak, c****glava. Da li si ti jebeni idiot?

„Glupa c*****glava. Pročitaj b****, screenshot b****.“ Kada je pročitala, Garsija je dodala: „Haha, da, ti voliš d***. Znamo da voliš d***.“

Jedan navijač je potom uskočio da brani Garsiju navodeći: „Njegova mama ima rak. Ona ga je postavila.“

Lisa je zaista post o tome da ima rak kada je rekla, „Zdravo svima. Želim da se zahvalim svima vama koji ste posegnuli sa porukama podrške i ljubavi. Danas sam dobila iznenađenje (paket za negu) od organizacije koja se zove ROSE. Samo želim da kažem da me moj otac, kome verujem svojim fizičkim životom i svojim duhovnim životom, drži u svojim rukama. Osećam se dobro i hvalim ga i volela bih da mogu da ga zagrlim jer je fenomenalan!

„U miru sam, i zaista jesam. Nemam strah, jer je on sa mnom! Pa hajde na moje putovanje – možda me još neke žene prate koje prolaze kroz ovo ili neka voljena osoba prolazi kroz ovo, ali idemo!! #cancersucks #love #rose – Moj život je u njegovim rukama.“

Reagujući na to što je Rajan otkrio njenu dijagnozu pre suspenzije, Lisa je rekla: „Ne brini za mene, sine, imam Boga. Slava Njegovom Svetom imenu usred oluje. On je tako sjajan, i sve nas voli.

„Otvorite svoja srca i dozvolite Isusu da uđe u vaše živote baš kao i vi! Oprostiće ti tvoje grehe. Otkrovenje 21:5: „A on koji je sedeo na prestolu je rekao, ‘Gledajte, ja sve pravim novim.’ Takođe, rekao je: ‘Zapišite ovo, jer ove reči su pouzdane i istinite.’

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.