Alexis Rocha vs Santjago Domingez, 19 jul u Fantasy Springsu

Alexis Rocha vs Santiago Dominguez

Omiljeni bokser južne Kalifornije Aleksis „Leks“ Roša (24-2, 16 KO) suočiće se sa neporaženim Santjagom „Somer“ Domingezom (27-0, 20 KO) Sijudadom Obregonom u Meksiku u velter kategoriji od 12 rundi.

Na naslovnoj strani borbe biće posebno izdanje „Noć borbe zlatnih dečaka“ na DAZN-u. Manifestacija, koja će se sigurno završiti nokautom, biće održana u Fantasy Springs Resort Casino i širom sveta na DAZN-u sa početkom u 18:00 časova.

„Zahvalan sam Zlatnom dečaku, DAZN-u i celom mom timu na šansi da naslovim još jednu kartu“, rekao je Aleksis Roša. „Već sam dokazao da sam uspeo da se vratim posle poraza. Moji gubici me ne definiљu. Ono što me definiše je način na koji reagujem na gubitke. Sledeća borba je još jedan test u mom ostvarenju mog konačnog sna da postanem svetski šampion. Fokusiran sam na još nokauta za navijače.“

„Veoma sam uzbuđen zbog prilike od Zlatnog dečaka“, rekao je Santjago Domingez. „Aleksis Roša je veliki borac – pratio sam njegovu karijeru i on je veoma cenjen. Međutim, u noći borbe, Aleksis Roša će naći borca koji dolazi da pobedi. Biće to velika borba, naši stilovi će se zaista sudariti. Ova borba će se završiti nokautom.“

„Sa snagom krckanja i rojanjem stila, Roša mora da posmatra akciju svaki put kada zakorači između konopaca“, rekao je predsedavajući i izvršni direktor Oskar De La Hoja. „Prošli put, Leks je ušao protiv neporaženog borca, njegovi šampionski snovi su stavljeni na čekanje. Navijači će želeti da se uključe u 19.

Ulaznice za Rošu protiv Domingeza su u prodaji i cena su 75 dolara, 65 dolara, 55 dolara i 45 dolara plus primenljive takse. Karte se mogu kupiti u FantasySpringsResort.com ili GoldenBoyPromotions.com.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.