Dejna Vajt: Oskar De La Hoja je dvolični lažljivi ludak

Oscar De La Hoya and Dana White

Oskar De La Hoja je uzeo pečenje od starog protivnika dok šef Zlatnog dečaka nastavlja da se polarizuje sa mnogih strana ograde.

Promoter, koji je u poslednje vreme glasno u svojim spotovima žestoko kritikovao Devina Hejnija i Canela, suočio se sa baražom predsednika UFC Dejne Vajta. Tokom ćaskanja u klubu Šej Šej, Vajt je de La Hoja dao dozu sopstvenog leka, navodeći da par nikada neće moći da zakrpi njihovu vezu.

„Oskar De La Hoja je dvolični lažljivi ludak“, rekao je Vajt šenon Šarp. „Oskar i ja nikada neжemo biti kul, nikada.“

Vajt je obrazložio svoju govedinu: „Pogledajte svakoga ko se ikada bavio Oskarom De La Hojom. Ne znam da li taj tip ima nekoga ko mu je pravi prijatelj. Za sve stvari o kojima lično razmišljam De la Hoja kao o borcu, Oskar je bio prava stvar, ali kao ljudsko biće, potpuno drugačiji. Iљao bih na njegove borbe. Promovisao sam njegove borbe na mojim druženjima. Onda sam otišao da radim Mejveder protiv Mekgregora (2017), a on je počeo da s***tinguje na meču. Ipak, rekavši da ću se boriti sa Mekgregorom.“

Osim toga, na De La Hoyin prethodni pokušaj MMA kartice, za koji neki veruju da je namešten samo da iznervira Vajta, zaključio je: „Ako pogledate istoriju između mene i njega, on je kao da ću ući u MMA i platiti ovim momcima ono što zaslužuju da budu plaćeni. Ne, nije. Momci koji su učestvovali u toj tuči su se sjebe. Nije ih plaжao viљe nego љto su ikada zaduћili u karijeri. Nije ni znao polovinu imena momaka na kartici, a spisak se nastavlja i nastavlja sa tim momkom.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.