Manny Pacquiao dobio novog protivnika za ‘Special Standing Bout’

Manny Pacquiao vs Anpo

Manny Pacquiao će se suočiti sa novim protivnikom nakon što je rizin šampion u perjaničkoj kategoriji Čihiro Suzuki odustao od povrede.

‘Pac-Man’ će se sada boriti sa bivšim vlasnikom titule K1 Super Lajtmotiva Rukijom Anpoom 28. jula na Super RIZIN 3 karti u Saitama Super Areni.

RIZIN je najavio izmenu u petak.

„Yogibo predstavlja Super RIZIN 3 – Specijalno stajaće bout (pod boksom) Pravila sa 69 kilograma. Manny Pacquiao protiv Rukiya Anpo, 4. Suzuki je izašao zbog povrede“, rekao je RIZIN.

Pacquiao je trenutno na treningu u svojoj teretani u General Santos Cityju. Svetske bokserske vesti postavile su ekskluzivne video snimke MannyJa Pacquiaoa na Super Sport YouTube kanal. Četrdesetpetogodišnjik izgleda u ogromnoj formi dok se priprema za dva predstojeća napada.

Izazov za titulu u velter kategoriji WBC uslediće posle izložbe Anpo protiv Marija Bariosa, kojom se zabranjuje bilo kakvo štucanje u poslednjem trenutku. Pakiao će gledati da obori svoj najstariji rekord šampiona u velter kategoriji za pet godina.

Poslednji put se Pakiao profesionalno borio 2021. protiv Jordanisa Ugasa. Legenda sa osam kilograma predao je svoj WBA pojas Kubancu posle pobede nad Kitom Turmanom 2019. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.