Rajan Garsija bombarduje pozornicu tokom pokušaja stend-ap komedije

Ryan Garcia tries stand-up comedy

Rajan Garsija se oprobao u stend-ap komediji dok nastavlja da služi jednogodišnju boksersku suspenziju zbog neuspešnih doping testova.

Ovaj 25-godišnjak je igrao TV poker uživo, bavio se društvenim mrežama uživo i trudio se da bude zauzet bez sporta koji voli. Posle nedavnog pojavljivanja u saobraćajnoj nesreći na Svetskoj turneji pokera, Garsija je debitovao u Fabrici smeha. Da li je pokušavao da bude duhovit ili ne ostaje misterija.

Garsija je stao pred publiku koja je očekivala pre nego što ih je obavestio da je zabranjen, negirajući da je uzimao performanse poboljšavajući drogu i govoreći svima da voli da se napije. Kada smeh nije došao, Garsija je nastavio da se senka kao njegov sef.

Tokom posledica toga, Garsija je rekao: „Da ljudi ne bi dobijali šale ili sarkazam, a ako to ne možete da dobijete, onda ne možemo da budemo prijatelji.“

Rajan Garsija na TV-u

Bilo je to turbulentno vreme za super laku zvezdu koja izgleda namerava da se drži u centru pažnje kada možda veruje da bi trebalo da traži lečenje zbog bar jednog oblika zavisnosti ili problema sa mentalnim zdravljem. Nedavni događaji izgleda ne usporavaju Garsiju, i svaki put kada ga vide u javnosti ili na TV-u, postoji element pomame za njegovim ponašanjem.

Njegov sledeći potez biće bilo čije nagađanje, pošto Garsija ima deset meseci da popuni pre nego što mu bude dozvoljeno da se vrati u bokserski ring. Borbe protiv Erola Spensa juniora i Vergila Ortiza su van menija uprkos interesovanju na obe strane. Garsija će morati da potraži stimulaciju negde drugde u najgore vreme za njega lično.

Društvene mreže će sigurno preuzeti teret Garsijine nesumnjive sile prirode, sa mestom u vrhunskom američkom rijaliti serijalu ili Plesom sa Zvezdama na daljinu. Garsija je 2018. godine, pre borbe, objavio o svojoj šansi da se pojavi u udarnoj emisiji.

„Pre borbe se zagrejte. Ako jednog dana ne završim na „Plesu sa zvezdama“, biću besan“, rekao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.