Adrijen Broner nije završio sa boksom posle zamene izgubljenog zuba

Adrien Broner tooth

Bivši svetski šampion Adrijen Broner obećao je da će nastaviti da se bori uprkos tome što mu je izbijen zub tokom poraza od Bler Kobs.

Broner je zamenio svog prednjeg gnasera na stomatološkom putovanju ove nedelje, nekoliko dana nakon što ga je Kobs stavio na platno u drugoj rundi njihovog subotnjeg okršaja. Kobs je jednoglasno pobedio, predavši Broneru peti poraz u karijeri.

Višestruki vlasnik titule obećao je da će se vratiti u akciju ubrzo nakon što se zakrpi i vrati osmeh.

„Bog mi je poslao poruku, i vidim da nije završio sa mnom“, rekao je Broner. „Radio sam stvari na pogrešan način i kaljao sve blagoslove i šanse koje mi je davao.

„Odlučio sam i u potpunosti iskoristim priliku koju mi pruža danas. Sve vidim jasnije, i imam bolje razumevanje za sebe.

„Problem“ će se uskoro vratiti“, dodao je on.

Sa samo tri borbe pod pojasom za pet godina, Broner nastavlja sporadično da se bori. Promoter Don King smatra da je izazovno ući rodom iz Sinsinatija u ring za njihovih petnaest meseci zajedno. Broner je obeжao da жe se boriti иetiri puta za 12 meseci. Međutim, kobsova borba bila je tek druga od novih sporazuma sa Holom slavnih kinga, posle poduže čarolije van akcije.

Nada se da će Broner ponovo izaći pre kraja 2024. revanšom protiv Kobsa, što je izrazita mogućnost zbog kinga koji se nosi sa oba boksera.

Izgledi da se Broner dokopera još jedne svetske titule deluju udaljeno, mada, sudeći po naporima velter kategorije protiv „Flaira“ na Floridi prošlog vikenda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.