Atif Oberlton se seli na 11-0, rezultati iz hotela Caribe Royale

Atif Oberlton

Boxlab Promotions je isporučio još jednu sjajnu boksersku seriju „Noć šampiona“ u hotelu Caribe Royale u Orlandu na Floridi. DAZN je emitovao sve akcije na globalnoj sceni.

U glavnom događaju večeri, zakazanom za 8 rundi u lakoj kategoriji, Atif Oberlton (11-0, 9 KO), jugozapad iz Filadelfije, pobedio je Harija Kinana Kruza (8-5, 4 KO) nokautom u šestoj rundi.

Oberlton je kontrolisao akciju dok je pritiskao napred kada je zazvonilo uvodno zvono. Kruz je izgleda samo pokušavao da preživi dok je vodio celu borbu, pošto je Oberlton dao sve od sebe da se angažuje. Oberlton je dobio levi aperkat posle niza udaraca i sudija je prekinuo borbu. Zvanična obustava bila je na 2:23 u šestoj rundi.

„Želeo sam da izađem večeras i prikam odličnu predstavu“, rekao je Oberlton. „Dobio sam nokaut i sada sam spreman da karijeru podiћem na sledeжi nivo. Uložio sam mnogo napornog rada da bih ušao u ovu poziciju. Vratiću se u teretanu sledeće nedelje i nadam se da ću se vratiti u ring pre kraja leta.“

U ko-glavnom takmičenju, Herih Ruiz (5-0, 3 KO) pobedio je Brendona Karmaka (7-5-3, 4 KO) nokautom u teškoj kategoriji zakazanoj za 8 rundi. Ruiz je dominirao u borbi iz uvodne runde postigavši dva nokdauna, prvi je došao u prvoj rundi kada je Karmak dobio koleno posle udarca. U drugoj rundi, Karmak je dobio još jedno koleno nakon što je pogođen sa leve strane. Ruiz je nosio Karmaka još nekoliko rundi pre nego što je završio borbu sa još jednim prekom. Sudija je prekinuo borbu na 1:14 u šestoj rundi.

„Karmak je pokazao puno srca koje je trajalo šest rundi sa mnom, ali sam pokazao svoje veštine i moć svetu“, rekao je Ruiz. „Morao sam samo malo da usporim tempo jer je on bio taj koji je mnogo kažnjen. Hteo sam još malo da ga slomim i izmamio sam ga odatle. Spreman sam da preuzmem sva velika imena u teškoj kategoriji.“

„Oduševljeni smo što smo bili domaćini još jednog uzbudljivog bokserskog događaja u hotelu Karibe Rojal u Orlandu“, rekao je Amaury Piedra, izvršni direktor Caribe Royale. „Borci su večeras održali neverovatan šou za navijače. Debi Karlosa De Leona Kastra bio je posebno impresivan, a verujemo da ima potencijal da postane sledeća velika zvezda iz Portorika. Imamo mnogo uzbudljivih događaja na horizontu i jedva čekamo da donesemo još fantastičnih predstava navijačima u Orlandu“.

Ovaj događaj vam je doneo Boxlab Promotions u saradnji sa Warriors Boxing, Undisputed Promotions i Kings Promotions.

BOUTI PODOCENJA:

Čavez Barientes (9-0, 6 KO) pobedio je Danijela Oleu (13-10-3, 5 KO) jednoglasnom odlukom u borbi u perjanici zakazanoj za 6 rundi. Na rezultatima je pisalo 60-54, 59-54 dva puta za Barientesa.

Kori Marksman (9-0-1, 7 KO) pobedio je Džonatana Pereza (41-41, 33 KO) nokautom u prvoj rundi laganog okršaja zakazanog za 6 rundi. Levim udicom u telo na 1:44 u prvoj rundi okončana je borba.

Džokson Blanko (6-0, 4 KO) pobedio je Dantea Konsepsiona (1-2-1) tehničkim nokautom u trećoj rundi u zakazanoj borbi u velter kategoriji od 4 runde. Začeće je bilo u drugoj rundi preko preko desne strane. Posle flurija sudija zaustavlja borbu na 2:00 u trećem kolu dajući Blanku TKO pobedu,

Karlos De Leon Kastro (1-0, 1 KO), 11-godišnji nacionalni amaterski šampion iz Portorika pobedio je Kristijana Rida (0-6) nokautom u prvoj rundi na svom profi debiju u okršaju zakazanom za 4. Rid je pao tri puta u prvoj rundi. Prvi nokdaun je doљao preko leve kuke u telo. Drugi nokdaun je došao preko leve kuke u telo i kombineb glave. Treći nokdaun je došao preko pregaženog pravo u glavu i borba je zaustavljena na 2:18 u prvoj rundi.

Džonatan Gonzalez (20-0-1, 16 KO) pobedio je Edvarda Uljou Dijaza (14-6, 11 KO) nokautom u sedmoj rundi u zakazanoj borbi u srednjoj kategoriji od 10 rundi. Gonzales je pao u prvoj rundi. Dijaz je pao u 6. kolu i nokautiran je na 0:22 u sedmoj rundi.

Joelvis Gomez (7-1, 6 KO) pobedio je Marsela Bzovskog (11-27-4, 4 KO) nokautom u šestoj rundi u zakazanoj borbi u srednjoj kategoriji od 6 rundi. Nokaut je došao na 2:44 u šestoj rundi preko preko ruke pravo u glavu.

Džamar Pemberton (7-1, 5 KO) pobedio je Luisa Floreza (26-31, 21 KO) jednoglasnom odlukom u zakazanoj borbi u velter kategoriji od 6 sekundi. Razglednice su proиitale 60-54 preko table za Pemberton.

Karlos Lebron (3-1, 3 KO) pobedio je Migela Rebulosu (4-21, 2 KO) nokautom u drugoj rundi u zakazanom meču super bantam kategorije u 4. Desna kuka na telu je završila borbu u 1:32 Dva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.