Karl Froh rasturio atmosferu Saudijske Arabije zbog velikih borbi

Carl Froch title belts

Karl Froh nema ništa od atmosfere u Saudijskoj Arabiji za neke od najznačajnijih događaja u bokserskom kalendaru.

Bivši svetski šampion, koji se svojevremeno borio na Vembliju pred 80.000 ljudi, odgovorio je promoterima Frenku Vorenu i Ediju Hernu braneći okupljene. Tokom nedavnog dvomeča u teškoj kategoriji 1.

Jedan od njih bio je Froh, koji je uzvratio nekim medijima za koje „Kobra“ tvrdi da su dobili besplatne karte i nerado kritikuju.

„Osećam se kao da sam jedini koji će reći istinu i koji joj se obraća“, rekao je Froh na svom podkastu ‘Froch on Fighting’. „Svako kome se postavljaju pitanja, samo se s**** plaši da će izgubiti medijske akreditacije, i neće biti pozvan. Zato pitate lajkove gada Gereta Dejvisa kakva je atmosfera, a on kaže: „Da, u redu je, u redu je. Sviрa mi se ovde.“ Naravno da se sećaš. Ti si na platnom spisku.

„Čak i Džim Vajt, volim Džima Vajta, ali su ga pitali za atmosferu i rekli: ‘Oh, atmosfera je fantastična. Ne vidim u иemu je problem. (To je zato što) Turki Alalšikn je bio na kanalu pre neki dan i pozvao ga tamo, i bio je u fazonu, „O da, Vaša Ekselencijo. Bila bi mi иast da izaрem i gledam borbu. Sta je to? Let biznis klase? Oh, hajde onda. Љampanjac po dolasku ako moram.“ Hoću da kažem da osećaju obavezu da budu pohvalni u pogledu atmosfere jer su na platnom spisku.

„Ali ja nisam na platnom spisku tako da nisam zabrinut. Mogu da budem iskren. Sve je u Frochu o borbi i govorenju istine. I moja iskrenost i činjenica da nisam usmeren ka određenom planu i da ne pokušavam nikome da udovoljim znači da moja iskrenost uznemirava određene ljude. Zato se Brik Top (Frenk Voren) toliko nervira.

„Rekao sam ti, Brik Top, uрi na kanal. Hajde da se suočimo licem u lice, ne preko telefona ili preko Zum poziva. Hajde da se suočimo licem u lice i da imamo dobru staromodnu, strastvenu, prijateljsku debatu“, dodao je Froh.

Saudijska Arabija će biti domaćin svog prvog događaja van Bliskog istoka 3. Borba će predstavljati prvu priliku za mnoge američke navijače da probaju kartu sezone u Rijadu. Klevetnici Saudijske Arabije nadaju se da je velika većina navijača iz SAD, što znači da ne bi trebalo da bude problema sa bilo kakvom bukom publike.

Stavovi izneti u ovom članku su mišljenja Fila Džeja. Saznajte više, pročitajte sve članke od iskusnog pisca boksa, a pratite na Tviteru @PhilJSuper Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.