Rajan Garsija ‘pod neverovatnim stresom’ u ‘čudnoj’ hospitalizovanoj ustanovi

Ryan Garcia presser

Rajan Garsija je otkrio svoje bolničke nevolje posle hapšenja zbog nanošenja štete hotelu Valdorf Astorija na Beverli Hilsu.

Super lajtmotiv je odveden iz policijskog pritvora u medicinsku ustanovu nakon što mu je određen pritvor i oduzeta mu je šolja. Iz svog novog okruženja, Garsija je dodatno zabrinjao svoje fanove tako što je nastavio da objavljuje na društvenim mrežama.

Rekao je: „Zabrinut sam. Moram da budem u ovoj иudnoj bolnici, a oni pokuљavaju da mi daju lekove. Drћe me na иeљжu ko zna koliko dugo. Oni жe odrediti molitvu za mene. Neka mi je Bog u pomoжi.“

Garsija se tada uporedio sa pop princezom koja je bila primorana da se bori za svoju slobodu.

„Osećam se kao Rajan Spirs, zvani Britni Spirs. . Nikad nikoga nisam povredio. Voleo sam samo svakoga, molio se za ljude, i pokušavao da napravim promenu u ovom okrutnom svetu.“

Te reči navele su i Garsijinog advokata i njegov tim, koji se bave njegovim neuspesima na doping testu, da pošalju izjave do kojih su došle Svetske bokserske vesti.

Darin Čavez je izjavio: „Rajan je bio otvoren u pogledu svojih borbi sa mentalnim zdravljem tokom godina, i u ovom trenutku, nosi se sa ogromnim emocionalnim teretom.

„Podrška i razumevanje navijača i javnosti su od presudnog značaja dok se kreće kroz te lične izazove. Marljivo radimo na tome da Rajanu obezbedimo potrebne resurse.

„Naš tim je posvećen tome da osigura da dobije odgovarajuću pomoć i brigu da se pozabavi i svojom neposrednom i dugoročnom dobrosusednosnoću.

„Tražimo kontinuiranu podršku i saosećanje dok se Rajan fokusira na svoju porodicu i svoje zdravlje u ovom trenutku.“

Garsija je dodao: „To je uvek ljubav. Hvala mojim fanovima što su me uvek podržavali. Znaćeš da sam se suočavala sa neverovatnim stresom, pritiskom, a sada poražavajućim vestima o zdravlju moje mame. Ljubav i saosećanje pobeđuju, uvek.“

Posle bizarnog ponašanja od februara pa nadalje, Garsija konačno ima priliku da dobije potrebnu pomoć.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.