Dejanu Saviću se na početak priprema javili svi reprezentativci

Najbolji na planeti sa Dorćola krenuli u odbranu trona

> 23:28

Dejanu Saviću, trofejnom selektoru vaterpolo reprezentacije Srbije, večeras su se na bazenu Milan Gale Muškatirović javila 23 igrača. Bez izostanka. Istina prvom treningu doprinos nisu dali povređeni Mandić i Strahinja Rašović. Savić je održao kraći sastanak, uobičajen pred početak priprema. Najvažnija akcija je SP u Budimpešti u drugoj polovini jula, a u junu je finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgrađu Moskve.

- Ovo je početak nečeg novog. Sačekalo nas je dosta informacija, i pozitivnih i na žalost negativnih. Ali, šta da radimo – rekao je kapiten Filip Filipović. – Krećemo bez pritiska, bez imperativa rezultata. Ova ekipa je to zaslužila. Videćemo i u kojem ćemo sastavu igrati.

Uloga kapitena za Filipa neće biti problem.

- Uvek smatram da sam samo deo ove sjajne ekipe odličnih ljudi. Probaću da se, osim nošenja zastavice, ne ističem baš previše. Imamo iskustvo, pomoći ćemo mladima da se uklope u sistem. Kada imate u ekipi takve igrače i ličnosti kao što su Prlainović, Pijetlović, Aleksić i drugi uloga kapitena je lakša – završio je Filipović.

Saviću su se javili: G.Pijetlović, B.Mitrović, Dobožanov, Rističević, V.Rašović, Filipović, Aleksić, Ranđelović, Drašović, D.Pijetlović, Ubović, Toholj, Lazić, Stojanović, Prlainović, Vasić, S.Mitrović, Subotić, Jakšić, Ćuk i Vico, i povređeni Rašović i Mandić.

Još sporta:

"Izletelo" mu! Rajola otkrio gde će Baloteli nastaviti karijeru! 

Junajted prodaje igrača! Za njega više nema mesta u Murinjovom timu! 

Konte poslao ponudu! Defanzivac Juventusa se uskoro seli na "Ostrvo"! 

Kad Murinjo "pazari"! Na meti Junajteda čak šestorica igrača Reala!