Prvi čovek sportskog sporta u poseti najtrofejnijem savezu

Maljković posetio VSS, Krivokapić ga upoznao sa problemima

> 15:08

Predsednik Olimpijskog komitetata Srbije (OKS) Božidar Maljković posetio je danas Vaterpolo savez Srbije i poželeo toj organizaciji da nastavi s uspesima.

Maljkovića, generalnog sekretara Djordja Višackog, direktora OKS Damira Štajncera dočekali su predsednik Milorad Krivokapić, generalni sekretar Nemanja Marjan i izvršni direktor preduzeća Zoran Avramović.

- Imali smo odlilčan rezultat. Predsedniku Olimpijskog komiteta smo predstavili dosadašnji rad, najavili nove akcije, izneli i probleme koji nas muče. Zajedničkom akcijom i uz pomoć države možemo da ostanemo trofejni i da puno optimizma dočekamo Tokio 2020 gde bi sa optimizmom krenuli na još jedno zlato - rekao je Krivokapić.

Maljkovića je posebno impresionirala činjenica da je reprezentacija Srbije u ovom trenutku vlasnik svih zlatnih medalja - Olimpijske igre, Evropsko prvenstvo i Svetska liga 2016, Svetsko prvenstvo 2015 i FINA Kup 2014.

- Rekao nam je da takvi rezultati sve govore. Obećao je punu podršku velike organizacije na čijem je čelu uz konstataciju da je privržen vaterpolu i da u našem sportu ima veliki broj prijatelja. Dotakli smo sve teme. Optimistički gledamo u budućnost kada je u pitanju saradnja sa Olimpijskim komitetom a drago nam je i što su naši gosti na čelu sa Božom Maljkovićem do tančina videli u kakvoj situaciji funkcionišemo - dodao je Krivokapić.

Još sporta:

Napeto u Juventusu! Ako ne ispune njegove uslove, Alegri bi mogao u PSŽ za 10 miliona! 

Lebron nemoćan! Voriorsi na čelu sa Durantom opet održali lekciju Klivlendu! 

Cena sitnica! Gvardiola prodaje napadača!

Remont! Petorica odlaze sa Marakane ovog leta!