Bogatiji smo za za prepucavanja na relaciji vaterpolo klubova Zvezde i Partizana

Novo prepucavanje večitih! Zvezdin vaterpolo direktor sumnja u 'Partizanovu tužnu priču'!

> 19:09

Nažalost, Bogatiji smo za za prepucavanja na relaciji vaterpolo klubova. Ovaj put to su večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan. Igor Milojević, direktor Vaterpolo kluba i generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda je poručio da Zvezda nema uslove kao neki drugi klubovi u Srbiji. 

''Zahvalan sam VK Proleteru što je omogućio da Zvezda opstane. Pored Zrenjanina i mnogi drugi klubovi su prepoznali interes vaterpola i ponudili su se da nam pomognu. Tada se videlo da je Zvezda brend i da može da funkcioniše odlično'', istakao je Milojević.

Inače, crveno-beli ove sezone kao domaćini igraju u Zrenjaninu. Takođe, Milojević je izrazio i ozbiljnu sumnju u priče koje dolaze iz komšijskog tabora o alarmantnoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalaze.

''Kad bismo mi imali deo onoga što imaju Partizan, Šabac, Vojvodina ili Radnički, mogu da zamislim kakve bismo rezultate beležili. Poštujem Partizanovu tradiciju, ali nikada neću da dozvolim da gazi po Zvezdi. Čudna mi je i odluka da predsednik crno-belih bude izvršni direktor u Vaterpolo savezu Srbije. Ljudi iz kluba su plasirali tužnu priču o manjku para, a preko VSS se velika količina novca prenela na Partizan u raznim strukturama'', zaključio je Milojević.

Još sporta:

Nova nesreća u Brazilu! Sudbina Čapekoensea zadesila i Vasko De Gamu! 

Konte dobija 200 miliona evra kao i Murinjo! Na ove igrače će ih potrošiti!

Rodrigez bio zagrevanje! Murinjo dovodi još jednog ofanzivca za 51 milion funti! 

Arsenal završio posao! Stiže prvo pojačanje!