Neka vaše dete trenira sa eminentnim stručnjacima

Škola plivanja Novi Beograd vrši upis novih članova!

> 17:29

Deca treba da se bave sportom od ranog doba, kako bi se pravilno razvijala, živela zdravo, ali i razvijala osnovne motoričke sposobnosti. Sa tim ciljem Plivački klub Novi Beograd, vrši upis u školu plivanja dece od 4 godine starosti, kao i upis u školu vaterpolu dečaka i devojčica od 8 godina.

Plivački klub Novi Beograd, nastavlja tradiciju treniranja najmlađih i učenja osnovama plivanja i vaterpola. Uz rad sa eminentnim stručnjacima, deca treniraju najzdravije sportove u vodi, druže se, i uče se vrednosti i odgovornosti.

Ukoliko želite da vaše dete trenira baš pod nadzorom trenera iz Vaterpolo kluba Beograd 011, možete se uveriti u kvalitet treninga na probnim treninzima, koji se održavaju svakog radnog dana od 18:30 u Sportskom centru „Novi Beograd“. Prva tri treninga su probna, a nakon toga odlučujete da li je naša škola pravo mesto za vaše dete.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o školi plivanja Novi Beograd, više informacija možete dobiti na stranici Vaterpolo kluba Novi Beograd 011.  

Još sporta: 

Imamo prvu transfer bombu! Sančez za 60 miliona evra napušta Arsenal! 

Novo priznanje za fantastičnog "Pefija"!

Na klupi Partizana sedi jedan od četiri najtalentovanija igrača sveta! 

Bauza oteran sa klupe Argentine, novi trener kvari planove Mesiju!