Mijalkovski saopštio spisak dečaka koji će braniti boje Srbije

Mladi vaterpolisti Srbije putuju u Mađarsku na Uskršnji turnir

> 19:57

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, za dečake rođene 2002. godine i mlađe, Zoran Mijalkovski, saopštio je danas spisak igrača na koje će računati na Uskršnjem turniru, a koji će se održati od 13. do 16. aprila u mađarskom gradu Miškolcu.

Najviše igrača u ovoj selekciji je dao VK Partizan, čak 4, Radnički iz Kragujevca i Spartak Prozvika su dali po 3, Crvena Zvezda je dala dva, kao i Vojvodina dok je Zemun dao jednog igrača.

Mijalkovski se odlučio za sledeći spisak igrača: Golmani – Lazar Durutović (Radnički), Filip Željković (Spartak), bekovi – Varkulja Viktor (Spartak), Stefan Gak (Partizan), Ognjen Vasović (Vojvodina), centri – Petar Mitrović (Radnički), Aleksandar Vasović (Partizan), leva strana – Vasilije Martinović (Crvena Zvezda), Vuk Milojević (Crvena Zvezda), Nikola Bućan (Partizan), Matija Tonković (Spartak), desna strana – Nikola Cvetković (Partizan), Miloš Ćetković (Zemun), Luka Simić (Radnički), Luka Pjevančić (Vojvodina).

Okupljanje srpskih mladića biće 11. aprila u Beogradu, a u našoj prestonici treniraće se 11. i 12. aprila na balon bazenu na Košutnjaku.  Protivnici u Mađarskoj biće im ekipe domaćina, te reprezentacija Hrvatske i Crne Gore.

Još sporta:

Interisti slave, prva zaista velika zvezda stiže na Meacu! 

Španiju trese groznica, Barselona Realu krade fudbalski dragulj? (FOTO) 

Fudbaler Atletika opljačkan uz pretnju pištoljem!

Barsa do kraja sezone bez sjajnog veziste!